Ce semnifică ziua 11.01? Astrologii ne spun cum să atragem norocul și banii în viața noastră în această zi magică

Ziua de astăzi este una mult mai specială decât am crede, cel puțin acest lucru ni-l spun astrologii și numerologii din țara noastră. Se pare că pe 11.01, dacă știm cum, aven șansa de a atrage banii și norocul în viața noastră.

Ziua de astăzi poate fi foarte profitabilă / foto: Shutterstock
Ziua de astăzi poate fi foarte profitabilă / foto: Shutterstock

Potrivit celor de la Antena 3 CNN, se pare că ziua de 11 ianuarie are o importanță uriașă, pe plan astral. Mai precis, calendarul astrologic ne informează că în această zi are loc primul mare eveniment din acest an, Portalul 11/1.

Astrologii și numerologii din țara noastră ne spun că semnificația acestei zile este una foarte importantă, pentru viitorul nostru. Mai precis, ziua cu numărul 11 este o adevărată fereastră cosmică ce radiază energii benefice și care ne poate ajută să ne transformăm toate dorințele în realitate.

Se pare că semnificația acestui portal se datorează faptului că toate numerele asociate cu el au o legătură strânsă cu creativitatea, intuiția, cât și inspirația. Mai mult, potrivit numerologiei, se pare că de ziua de astăzi mai sunt legate și diverse energii norocoase ce coincid și cu prima lună nouă din acest an.

Cum putem profita de energiile puternice de astăzi

Potrivit celor care studiază astfel de fenomene, există o sumedenie de ritualuri banale pe care le putem face de-a lungul acestei zile, pentru a putea capta energiile ce abundă astăzi în jurul nostru, iar, astfel, putem atrage norocul și banii în viața noastră.

În primul rând, se pare că este foarte indicat să fim recunoscători pentru toate lucrurile pe care deja le avem, înainte de a ne imagina ce ne-am dori în viață.

Suntem sfătuiți să facem o listă cu toate binecuvântările din viața noastră și să ne bucurăm că acestea există. De asemenea, mai trebuie să ne scriem obiectivele pe hârtie, pentru a ne întări legătura cu ele.

Un alt sfat important este să scăpăm de toate lucrurile inutile din viața noastră. Trebuie să lăsăm în urmă lucrurile care nu ne mai aduc valoarea și să fim recunoscători pentru ce ne rămâne alături.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net