Ce tip de rochie va fi cea mai populară în această vară

Concepută inițial de către legendarul designer Cristóbal Balenciaga în anul 1958, rochia de păpușă revine triumfal pe podiumurile modei în sezonul primăvară-vară 2024. Cunoscută pentru mânecile umflate și croiala trapez evazată, această siluetă iconică a fost purtată cu mândrie de către iconuri ale stilului precum Jane Birkin și Brigitte Bardot în anii 1960. Însă, în prezentările de modă actuale, rochia de păpușă primește o interpretare modernă, adaptată spiritului contemporan al modei.

Rochie baby-doll. Foto: arhiva.
Rochie baby-doll. Foto: arhiva.

În contrast cu nuanțele pudrate și detaliile regresive din trecut, designerii contemporani se distrează cu materialele și imprimează un stil vestimentar ascuțit și sofisticat acestei siluete clasice. Sezonul primăvară-vară 2024 aduce reinterpretări surprinzătoare ale rochiei de păpușă, transformând-o într-o piesă vestimentară care emană feminitate și sex-appeal într-un mod inedit.

Noua versiune a rochiei de păpușă este caracterizată de linii clare și detalii îndrăznețe, punând accent pe eleganța simplă și rafinamentul modern. Designerii explorează o paletă variată de culori și texturi, de la tonuri neutre și pasteluri subtile până la culori vibrante și imprimeuri îndrăznețe. Materialele luxuriante și finisajele de înaltă calitate completează aspectul sofisticat al acestei piese de rezistență a modei.

Citește mai multe pe canal33.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Bacalaureat 1068x601 webp
image
image
image
image
image
image
camere web trafic arad jpg
aterizare 49197400 jpeg
chirie mare britania jpg
avion jpg
plaja pixabay1 jpg
liceeni bacalaureat examen bac foto mediafax
bacalaureat jpeg
bord masina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net