Ce și-a făcut de corpul ei arată așa? Cea mai deformată femeie din lume, după intervențiile estetice

Faptul că intervențiile chirurgicale de ordin estetic sunt folosite, uneori și excesiv, pentru a obține forme de invidiat nu mai este un secret pentru nimeni. O artistă a devenit subiect de discuții pe Reddit, iar internauții sunt de părere că femeia a întrecut de multă vreme limita și și-a distrus corpul. 

image
Dependența de operațiile estetice poate avea rezultate dezastruoase

Platforma Reddit este folosită de internauții din întreaga lume pentru a dezbate subiecte mai mult sau mai puțin importante. Recent, o femeia a devenit ținta dezbaterilor și a observațiilor răutăcioase. Motivul? Forma corpului său.

Artista pare să fi suferit mai multe intervenții la nivelul posteriorului și al picioarelor. Are un mijloc tras ca prin inel și un posterior precum cel al lui Kim Kardashian, în vremurile de glorie ale vedetei! 

Citește și: Jessica Alves, desfigurată din cauza intervențiilor estetice! 

Peste 17.000 de internauți au reacționat după ce au văzut imaginile cu rezultatul intervențiilor estetice exagerate, iar unii dintre ei și-au exprimat părerea, fără filtru. „Arată precum un pui la rotisor", „Să sperăm că este doar un corset și nu o modificare permanentă", „Arată ca și cum ar fi un pitic destul de înalt", „Seamănă cu T-Rex", au fost doar o parte dintre comentariile utilizatorilor, care nu s-au abținut deloc de la vocalizarea opinilor. 

Operațiile estetice sunt la modă în rândul vedetelor din întreaga lume, iar faptul că unele dintre ele își montează implanturi fesiere pentru a avea un posterior mai bombat nu ar trebui să ne mai surprindă.

Vezi și: Katie Price a ajuns de nerecunoscut, după zeci de intervenții chirurgicale 

Vedetele de la Hollywood s-au desfigurat în încercarea de a arăta impecabil 

Cât despre intervențiile estetice la nivelul feței, în încercarea de a ascunde semnele trecerii timpului, iată un subiect care poate fi dezbătut amplu. Nume importante de la Hollywood s-au desfigurat în încercarea de a fi veșnic tinere.

Fosta soția a lui Elvis Presley, Priscilla, este astăzi de nerecunoscut, având o figură ca de ceară! Click! a scris despre un top al vedetelor care au trecut excesiv pragul medicului estetician. Mai multe detalii puteți citi aici.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Congres extraordinar PNL 10 aprilie 2022 Nicolae Ciuca FOTO Inquam Photos / George Calin
canotaj shutterstock jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg