Cele mai ciudate superstiții despre dating! De ce să nu mănânci înainte de întâlnire

Credeai că în materie de relații și întâlniri nu-și fac apariția superstițiile? Ei bine, putem spune că te-ai înșelat! Subiectul dragostei nu a fost ferit de superstiții, și misticismul legat de relații rămâne în actualitate. Așadar, dacă ai cunoscut o persoană pe care o consideri demnă de o întâlnire romantică, ar trebui să te pregătești și să afli care sunt cele mai răspândite superstiții referitoare la primul date. 

Superstiții despre prima întâlnire / foto: Pixabay
Superstiții despre prima întâlnire / foto: Pixabay

Primele întâlniri amoroase atrag după sine o serie de „reguli”, pe care majoritatea femeilor le iau în considerare, într-un procent mult mai mare față de cel al bărbaților. Așadar, descoperă din rândurile de mai jos care sunt cele mai răspândite superstiții în materie de întâlniri.

Superstiții la prima întâlnire 

Prima întâlnire cu persoana pe care ai cunoscut-o vine după sine cu un amalgam de emoții. Fluturi în stomac, teama că nu te vei ridica la nivelul așteptărilor partenerului sau că o poți da în bară, sunt doar câteva dintre gândurile care năpădesc mințile majorității dintre noi. 

De ce nu e bine să mănânci înainte de întâlnire

Multe persoane au auzit că una dintre cele mai importante reguli, înainte de a merge la întâlnire, este aceea de a nu mânca nimic. Există șanse să nu mai poți consuma nimic din meniul restaurantului, iar partenerul tău să aibă impresia că nu te bucuri de întâlnire sau el ar fi putut face ceva ce te-a deranjat.

Ți se face sete la prima întâlnire? E un semn de bun augur!

Cele mai răspândite superstiții în materie de iubire / foto: Pixabay
Cele mai răspândite superstiții în materie de iubire / foto: Pixabay

Superstițiile din popor anunță că setea, care apare în timpul întâlnirii, este un semn clar că între tine și însoțitorul tău se va înfiripa o adevărată poveste de dragoste.

Dacă după prima întâlnire te trezești cu părul gri, oricât de ciudat ar părea, este un semn de bun augur că relația voastră va dura până la adânci bătrâneți.

Dacă îți torni singură băutura în pahar la prima întâlnire, conform tradițiilor și obiceiurilor, îți vei petrece următorii trei ani în singurătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net