5 idei drăguțe de întâlniri romantice. Iată cum să îți surprinzi jumătatea!

Am pregătit o listă cu câteva idei pentru întâlniri romantice și reușite, asta dacă v-ați săturat să stați în fața televizorului și să comandați mâncare.

O listă cu câteva idei pentru întâlniri romantice Foto: Pixabay
O listă cu câteva idei pentru întâlniri romantice Foto: Pixabay

Uneori poate fi greu să alegem locația perfectă pentru o întâlnire, mai ales dacă suntem într-o relație de lungă durată și le-am cam văzut pe toate împreună. De asemenea, și dacă avem un partener nou, parcă ne dorim să îl surprindem și să alegem un loc inedit, pentru amintiri cât mai frumoase.

Și pentru că iubirea ar trebui celebrată în fiecare zi, nu doar de Ziua Îndrăgostiților, ce ne facem când trebuie să ne gândim mereu la locuri de ieșit la întâlnire și rămânem în pană de idei? Ei bine, aici vă venim în ajutor. Așadar, tot ce trebuie să mai decideți este outfit-ul pe care îl veți purta.

1. Ieșiți cu barca

Dacă ești băiat, cum îi poți dovedi cel mai bine parteneri tale că ai mușchi și pricepere, într-un mod în care să nu pară că te lauzi singur, dacă nu prin vâslit?! O idee drăguță de întâlnire este, astfel, ieșitul cu barca. Fie că alegeți un parc sau un lac mai mare, din apropiere, cu siguranță nu veți da greș. Puteți privi apusul împreună și dacă găsiți rațe sau alte păsări, să le hrăniți.

2. Mergeți într-o mini-excursie

O mini excursie este șansa perfectă să petreci cât mai mult timp alături de partenerul tău și să îl cunoști, astfel, mai bine. Ideea unei excursii în natură sau într-o locație pe care vă doriți amândoi să o vizitați nu va face decât să facă relația voastră și mai strânsă, văzând ce lucruri aveți în comun. Ieșirea la aer liber e mereu binevenită, iar mereu vor exista locuri noi de vizitat. Dacă alegeți să mergeți cu mașina proprie, și mai bine! Puteți să ascultați muzică pe drum și să vă împărtășiți melodiie preferate.

3. Căutați restaurante/baruri noi pe care să le încercați

Dacă v-ați plictisit de locurile cărora le cunoașteți deja pe de rost și meniul, e timpul să faceți o schimbare! Știm că există întotdeauna frica de „nou” și că vă gândiți că e posibil să n vă placă, însă rutina strică „treburile” uneori.

Așadar, începeți să căutați ce restaurante s-au deschis de curând în apropiere sau poate v-a zis la un moment dat un prieten să încercați un bar anume. Puteți să „vânați” astfel de locații toată seara chiar, și să vizitați mai multe, și cu siguranță vă veți distra.

4. Vizitați o vinărie

Chiar dacă nu sunteți neapărat pasionați de vinuri, vizitarea unei astfel de locații e mereu o idee bună. Puteți să învățați multe lucruri noi legate de subiect, să degustați cele mai bune și aromatice vinuri, și să vizitați întreaga plantație. P.S priveliștea e foarte frumoasă pentru pozele de cuplu!

5. Picnic

Poate că pare simplu și clișeic, dar este de efect! E un gest romantic care cu siguranță va fi apreciat, mai ales dacă preparați voi mâncarea. Așa veți primi puncte în plus pentru „străduință”. Aflați ce-i place partenerului vostru și surprindeți-l! E destul de greu să dai greș cu un picnic, mai ales că se spune că „dragostea trece prin stomac”. Așadar: dragoste, mâncare bună și aer curat - combinația perfectă, mai ales dacă alegeți o locație cu o priveliște grandioasă.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net