Ce își doresc femeile cu adevărat în dormitor. Dezvăluiri picante!

Când vine vorba de dragoste, ca și în alte aspecte, suntem diferiți, fiecare în parte cunoscând lucrurile care ne plac în dormitor sau cele pe care ne-am dori să le evităm. Există mai multe aspecte pe care femeile le-ar prefera, mărturiile venind chiar de la reprezentantele ale sexului frumos!

Ce își doresc femeile cu adevărat în dormitor Foto: Pixabay
Ce își doresc femeile cu adevărat în dormitor Foto: Pixabay

Preferințele noastre amoroase fac parte din multitudinea de caracteristici care ne diferențiază. Așadar, nu există o rețetă „standard” pentru fiecare persoană în parte pentru ca aceasta să se poată declara „mulțumită” după o partidă de sex. Cum partenerii noștri nu au cum să ghicească ce ne place și ce nu, comunicarea este importantă și în acest domeniu, ca în multe altele. Totuși, ar putea exista anumite „mișcări” cu care să nu dai greș niciodată?

Ce își doresc femeile în dormitor

Mai multe femei au dezvăluit pentru Cosmopolitan care sunt criteriile pe care partenerii lor trebuie să le îndeplinească în pat, iar detaliile sunt „picante”! Unele sunt pro romantism și acest lucru e tot ceea ce își doresc. 

ROMANTISM ȘI IAR ROMANTISM

Îmi place să fiu cât mai aproape de partenerul meu, din punct de vedere fizic. Piele pe piele. Să îi simt mâinile peste tot. Vreau să simt că ne devorăm unul pe altul. Îmi place în special când mă sărută pe gât și își mișcă mâinile pe corpul meu”, a dezvăluit Ali, care are, însă, o iubită.

Un preludiu cât mai lung! Sexul e întotdeauna mai bun, pentru amândoi, când el nu se grăbește și mă face să mă simt cu adevărat excitată înainte să începem”, a spus Gillian. 

„Chiar dacă sună clișeic, îmi place să mă surprindă cu multe lumânări aprinse, peste tot. Cred că lumina lumânărilor face totul să fie mult mai sexy”, a mărturisit Elizabeth.  

Altele preferă „sexul dur”

La polul opus, se află și femeile care, pe lângă romantism, își doresc și ceva mai....„dur”. „Îmi place să fiu tratată extrem de pasional și agresiv. Adică, aruncă-mă pe un perete și apucă-mă precum Ryan Gosling din The Notebook”, a mărturisit Madison, făcând referire la scena fierbinte de sex dintre actorii Ryan Gosling și Rachel McAdams din filmul „The Notebook".  „Eu urăsc mișcările lente și ușoare..Trage-mă de păr! Acoperă-mi gura cu mâna”, mai spune o alta.

Unele femei se inspiră din filmele preferate

„Mie îmi place ca partenerul meu să îmi spună că sunt o femeie foarte specială, inteligentă, cum făcea Richard Gere în filmul „Pretty Woman”. Cred că mulți bărbați nu sunt așa de buni când vine vorba să-și complimenteze iubitele. Iar după ce cineva te vede dezbrăcat, exact asta își dorești”, a dezvăluit și Christine. Se pare, astfel, că multe doamne și dominșoare se ghidează după comportamentul personajelor masculine din filmele lor preferate, dorindu-și ca partenerul lor să le trateze exact la fel.

Încredere în intimitate

Altele își doresc doar să poată fi complet vulnerabile cu partenerii lor. „Tot ce îmi doresc în pat acum e intimitate și încredere. Vreau să pot să mă simt complet vulnerabilă. Vreau să mă simt într-un spațiu sigur, să mă relaxez și să mă simt bine”, a spus și Shannon. „Să nu se teamă să își folosească degetele atunci când îmi face sex oral. E altceva!”, a dezvăluit Jill.

Ce fetish-uri au unele femei

Iar acum, am ajuns și la partea de fetish-uri! „Eu îmi doresc în secret ca logodnicul meu să îmi sugă degetele de la picioare....cea mai mică atingere în zona picioarelor când ne schimbăm pozițiile mă face să înnebunesc!”, a mărturisit Max.

Un lucru după care mor este ca iubitul meu să înceapă să facă sex cu mine cât eu încă dorm”, a spus Melissa. Atenție! Aici e important ca partenera să fie de acord și totul să fie consensual.

Iubesc când iubitul meu se satisface singur în fața mea...”, „Mie îmi place când iubitul meu e de acord să îmi aduc și vibratorul atunci când facem sex.. După mai mulți ani de relație, lucrurile devin repetitive. Așadar, puteți să le faceți extrem de interesante cu o jucărie sexuală”, mai spun fetele.

Așadar, ideea de partidă de sex „bună” diferă enorm de la o persoană la alta. Majoritatea femeilor nu pot ajunge la orgasm doar prin penetrare (doar 18% dintre femei reușesc acest lucru, ceea ce reprezintă un procent foarte mic), așadar e nevoie în dormitor să știți cum să vă folosiți mâinile și în alte locuri erogene. 

image
image
image
image
image
image
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net