Cele mai frumoase polițiste din România. Uite cum au defilat femeile din Poliția Română la parada de 1 Decembrie 2022

Ultima actualizare:

Astăzi, 1 Decembrie 2022, românii s-au bucurat și de prezența celor mai frumoase polițiste din România, la parada militară organizată de Ziua Națională a României. Cu toate că a fost o vreme dificilă, frig și ploaie, iar spectacolul aviatic a fost anulat în ultima clipă, spectatorii au avut ce să admire în timpul evenimentului.

În fiecare an, de Ziua Națională a României, parada militară din Capitală este cel mai așteptat eveniment. Desigur, românii s-au putut bucura și de defilări la Alba Iulia și Constanța, însă punctul principal de atracție rămâne parada din București. Anul acesta, au participat și grupuri de soldați din alte țări membre NATO, însă cele mai frumoase polițiste au rămas în centrul atenției, la fel ca în alți ani.

Citește și: Poliţistele sexy din Coreea de Nord. Nu se pot căsători şi se pensionează la 26 de ani

Cele mai frumoase polițiste de la parada de 1 Decembrie

Indiferent dacă au privit defilarea de la fața locului sau au urmărit evenimentul la TV, românii au apreciat pozitiv apariția unora dintre cele mai frumoase polițiste din cadrul Ministerului de Interne.

De altfel, înainte de Ziua Națională a României, a apărut povestea uneia dintre ele chiar pe pagina oficială de Facebook a MAI. 

Cu toate că astăzi a fost chiar ziua ei de naștere, pentru că Iustina a împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani, tânăra și-a dorit foarte mult să participe la parada militară. Din fericire pentru ea, acest vis i s-a îndeplinit.

Postarea respectivă s-a viralizat rapid, iar urmăritorii din mediul online au apreciat pozitiv dorința tinerei polițiste. Alături de ea, cu la fel de multe emoții, au fost și alți colegi care au avut grijă să facă cea mai bună impresie la defilare, în pofida frigului de afară, dar și a ploii.

Vezi și: Ele sunt superpoliţistele din Fălticeni! Cum au reușit să calmeze mai mulți bătăuși

Tinerii au fost adunați pe platoul Academiei de Poliție, iar unul dintre comandanți le-a spus:

- Va urma o minivacanță pentru toți, dar așa cum știți, este o tradiție ca studenții Academiei să defileze de Ziua Națională a României. Cine se oferă să facă parte din Detașamentul de defilare?

În acel moment toți studenții au făcut un pas în față, iar printre ei și Iustina.

- Domnule Comandant, permiteți-mi să raportez! Pe 1 Decembrie este și ziua mea. Fac 22 de ani.

- Și nu vrei să mergi acasă?

- Raportez, nu! Îmi doresc mult să defilez de Ziua Națională a României. Cred că este cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi. Vă rog din suflet să mă ajutați să trăiesc acest moment!

Iată și: A scos din dotare ”artileria grea”. Poliția Română încearcă să-și repare imaginea cu tinere sexoase

Ea este Iustina, este din Botoșani și peste două zile va face 22 de ani! Visul ei a fost să devină studentă a Academiei de Poliție… și a reușit! Acum își dorește enorm să defileze pe sub Arcul de Triumf… și va face acest lucru! La fel simt și colegii ei, cei care zile întregi s-au pregătit pentru a fi la înălțimea evenimentului de pe 1 Decembrie! Vor avea emoții, dar noi suntem siguri că o vor face bine! Vă rugăm să fiți alături de ei, la parada de Ziua Națională, pentru că acești tineri iubesc ROMÂNIA cu tot sufletul lor!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a MAI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net