Poliţistele sexy din Coreea de Nord. Nu se pot căsători şi se pensionează la 26 de ani

Ultima actualizare:

    Viitorele poliţiste din Coreea de Nord sunt alese după criterii drastice  clickpentrufemei.ro
Viitorele poliţiste din Coreea de Nord sunt alese după criterii drastice clickpentrufemei.ro

Mişcări robotice, hipnotizante, ca într-un dans ciudat în plină stradă; tinere atrăgătoare, în uniforme personalizate. Într-o ţară plină de reguli impuse de un dictator, poliţia sexy din Coreea de Nord este una dintre atracţiile principale pentru puţinii turişti care ajung aici.

Phenian, capitala Coreei de Nord, este vestită pentru poliţistele care dirijează traficul. Doamnele din trafic, aşa cum au fost ele numite, sunt alese după criterii drastice, iar presa internaţională a consemnat că însuşi liderul Kim Jong-un s-a implicat în selecţia unora dintre ele. Într-o ţară care îşi face propriile reguli până şi pentru un sport ca baschetul, chiar şi cele aproximativ 300 de femei-poliţist din capitală trebuie să îndeplinească unele condiţii stricte. Evident, partidul dictează tot, inclusiv ce au voie sau nu să poarte şi ce se întâmplă dacă se căsătoresc. Citeşte aici povestea poliţistelor femei din Coreea de Nord şi vezi o galerie foto şi video fabuloasă cu tinerele de o frumuseţe răpitoare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net