Cele mai penibile interviuri de pe covorul roșu din istorie! Vei râde cu lacrimi!

După cum bine suntem obișnuiți, Premiile Oscar sunt ocazia perfectă pentru a celebra performanțele cinematografice remarcabile, dar și prilejul ideal pentru a trage o porție zdravănă de râs. De la căzături triumfătoare sub atenția camerelor de filmat, la palme răzbunătoare (să nu uităm de incidentul de anul trecut dintre Chris Rock și Will Smith), până la interviuri cel puțin penibile, gala reușește să ofere în fiecare an, momente istorice atât din punct de vedere artistic, cât și comic. Bineînțeles, și celelalte evenimente de pe covorul roșu sunt la fel de profilice când vine vorba de situații ciudate. Click! vă prezintă cele mai jenante interviuri de pe covorul roșu.

semnul hollywood shutterstock 1764734210 jpg

Cele mai stânjenitoare momente de pe covorul roșu

Hugh Grant

Oscarurile au trecut, însă glumele seci ale interviul lui Hugh Grant răsună și acum pe rețelele de socializare. Actorul Britanic este recunoscut pentru sarcasmul său, însă de data asta a întrecut niște limite și practic a încercat să „distrugă“ interviul. Aflat pe covorul roșu, actorul a fost intervievat de modelul plus size și prezentatoarea TV Ashley Graham care l-a întrebat dacă are favoriți la această ediția a Premiilor Oscar. După câteva secunde în care a părut că se gândește, tot ce a raspuns actorul a fost: „Nu... Nimeni anume“.

Luată prin surprindere prezentatoare a încercat să destindă lucrurile și l-a întrebat ce outfit-ul poartă, la care actorul a replicat: „Doar costumul meu“„Cine l-a creat? Doar nu l-ai făcut tu“, a continuat Ashley Graham. „Nu-mi amintesc cine e croitorul meu“, a răspuns Hugh Grant. Când a fost întrebat dacă s-a distrat pe platourile de filmare ale peliculei Glass Onion", actorul a spus: „Am apărut doar trei secunde în filmul acela“. 

Taylor Swift 

Totuși, cel puțin Ashley Graham și-a făcut treaba destul de bine pentru că alți intervievatori au dat-o în bară foarte rău de-a lungul timpului. Este și cazul și lui Nancy O'Dell, de exemplu, care, dintr-un motiv oarecare, a abordat-o pe Taylor Swift pe covorul roșu de la Grammy 2015 și a decis că e o idee bună să o întrebe dacă abia așteaptă să facă sex cu mai mulți bărbați după ceremonie. „Vei pleca acasă decât doar un trofeu în seara asta. Cred că o mulțime de bărbați", a spus O'Dell, privind-o pe Swift de sus în jos. Vizibil uimită de ce a putut spune prezentatoarea, artista a reușit să se adune și a răspuns clar și obiect: „Nu voi pleca acasă cu niciun bărbat în seara asta".

Dakota Johnson și Melanie Griffith

La fel de prost și-a făcut treaba și gazda de la ABC, Lara Spencer care le-a intervievat pe Dakota Johnson și pe mama ei Melanie Griffith. Prezentatoarea a încercat să o convingă pe Griffith să explice de ce nu a vizionat niciodată niciunul dintre filmele cu tente BDSM (50 Shades) în care a jucta fiica sa. „Nu cred că pot. Cred că ar fi ciudat", a răspuns Griffith, simțindu-se stânjenită în mod vizibil, asta în timp ce Lara Spencer încearcă să explice cât de fierbinți sunt unele dintre scene. „Este o actriță foarte bună, nu trebuie să mă uit la filme ca să știu asta", a mai adăugat Griffith.

Mia Goth

Când Mia Goth a pășit pe covorul roșu la festivalul de film de la Toronto de anul trecut, s-a trezit trasă de două forțe opuse - un intervievator care dorea mai mult timp decât putea ea să acorde și un publicist care o tot împingea din fața camerelor de filmat. Rezultatul? În momentul în care Hoth a fost rugată de reporter să vorbească despre film, actrița sub presiunea publicistului l-a lăsat cu răspunsul în aer pe intervievator și s-a îndepărtat rapid, făcând cu mâna și cerându-și scuze. „A fost ciudat ca naiba", a concluzionat reporterul aflat într-o asemenea situație penibilă.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net