Lady Gaga, „mama răniților”, la propriu, la Oscar! Cum a reacționat după ce un fotograf s-a prăbușit pe covorul „roșu”

A fost o seară memorabilă la Gala Premiilor Oscar, unde pe lângă premierele absolute și victoriile remarcabile, au avut loc și câteva momente am putea spune, spumoase pe covorul de șampanie al ediției cu numărul 95 din acest an. Cel puțin așa a fost și momentul în care superba Lady Gaga, care a avut o apariție cel puțin neașteptată, a făcut un gest la fel de neașteptat! Mai exact, artista, într-un spirit de maximă compasiune, a sărit în ajutorul unui nefericit fotograf, care s-a împiedicat și a căzut sub privirile tuturor. 

Lady Gaga la Oscar 2023 FOTO Profimedia

Știm că roșul e o culoare ce aduce de obicei, noroc, dar cum anul acestea covorul celebru de la Oscaruri a fost înlocuit cu unul roz șampanie, norocul i-a cam ocolit pe unii...Dovadă stă și momentul în care un fotograf, aflat probabil într-un entuziasm copleșitor, n-a mai știut de capul lui...dar nici de picioare, așa că în graba de a o surprinde pe Mother Monster (așa cum este supranumită Lady Gaga), n-a mai văzut pe unde calcă și s-a împiedicat de trena rochiei vedetei.

Bărbatul, vizibil derutat și emoționat, a avut parte de o căzătură ce merita cu siguranță și ea un Oscar! Poate că nu acesta este modul în care este obișnuită Lady Gaga să cadă bărbații la picioarele ei, însă în mod sigur artista nu a rămas indiferentă, iar într-un gest de compasiune s-a dus să-l ajute pe fotograf (lucru extrem de apreciat, având în vedere că nimeni din jur nu s-a sinchisit să-l ajute pe bărbat). Aparent ghinionist, cu siguranță fotograful se poate lăuda de acum că a fost ajutat de una dintre cele mai celebre vedete din lume. 

Momentul a devenit viral

Momentul în care Mother Monster a fost „mama răniților” a fost surprins din mai multe unghiuri, iar clipurile au devenit virale pe tot internetul. Bineînțeles, comentariile nu au întârziat nici ele să apară.

„Abilitățile de jurnalist de luptă ale lui Lady Gaga au sărit în sfârșit în evidență la Oscaruri", a glumit jurnalistul Joey Nolfi. 

Odată am făcut pană pe autostradă și Lady Gaga m-a văzut în elicopterul ei și m-a dus cu elicopterul înapoi la mine în apartament. Nu voi uita niciodată acea zi", a spus un internaut.

„Am alunecat odată pe niște cafea la Starbucks și Lady Gaga m-a ajutat să mă ridic și apoi m-a sărutat ușor pe buze, nu voi uita niciodată", a mai comentat cineva.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net