Cele mai tari imagini, mesaje și felicitări pe care le poți trimite de 1 Decembrie

Vrei să trimiți cele mai tari imagini, mesaje și felicitări pe care le poți trimite de 1 Decembrie? Îți oferim acum câteva idei, care te pot ajuta să îi impresionezi pe cei dragi ție. Ziua Națională a României este o ocazie specială, iar anul acesta este și un motiv de reuniune cu cei dragi, căci s-a stabilit legal o minivacanță de cinci zile, în care mulți au ales să petreacă timpul cu familia.

mesaje de 1 Decembrie

În ultimii 30 de ani, milioane de români au plecat peste hotare. Însă, de Ziua Națională a României, toate inimile lor bat la unison cu cele ale celor care sunt în țară. Dacă vrei să transmiți cuiva drag niște mesaje de suflet de 1 Decembrie, niște urări autentice sau vrei să postezi niște imagini pe Facebook care să le amintească tuturor de ce merită să își iubească țara, atunci citește în continuare propunerile noastre.

Citește și: Maia Morgenstern și Rona Harter Cred în România. Leapșa între vedete de 1 Decembrie!

Cele mai frumoase felicitări de 1 Decembrie, Ziua României 

Dacă vrei să trimiți cele mai frumoase felicitări celor dragi ție, poți da mesaje prin SMS, pe Messenger sau pe WhatsApp. Poți da un mesaj scris, însoțit de imagini cu locuri frumoase din țara noastră, cu simboluri legate de România, cu flori sau cu steagul țării noastre.

Mesaje autentice de 1 Decembrie 

La mulți ani! de Ziua Națională a României! Poartă mereu în suflet dragostea pentru patrie și bucură-te de fiecare zi, cu recunoștință.

Fie ca finalul anului să te găsească sănătos/sănătoasă, cu liniște și lumină în suflet! Nu uita că ești român/româncă oriunde te-ai afla, iar sufletul tău poartă cu el comoara moștenită din generație în generație.

Hai să dăm mână cu mână, toți cei cu inima română și să privim cu multă încredere către viitor! Dacă ne unim în spirit și în simțiri, vom lăsa o lume mai bună în urma noastră!

A venit vremea să ne bucurăm încă o dată că suntem români! Oriunde ne-am afla în această lume, trebuie să ducem mai departe curajul și spiritul strămoșilor noștri, care și-au dat și viața pentru acest pământ.

Iată și: Cel mai bun cozonac de 1 Decembrie. Rețeta tradițională de te lingi pe degete

La mulți ani! Poartă în suflet culorile tricolorului. Iubește cu toate puterile, privește lumina soarelui și lasă razele lui să te ghideze în viață și privește întinderea albastră a cerului cu încredere și speranță. 

La mulți ani! De Ziua Națională a României îți urez să ai parte de noroc, succes, să ți se îndeplinească toate dorințele și să ai parte de multă sănătate!

Roșu, galben și albastru, fie ca aceste trei culori să îți amintească mereu de locul în care ești cu adevărat acasă. Bucură-te alături de cei dragi de această zi deosebită, în care îi sărbătorim pe românii din întreaga lume.

Uite și: Monica Davidescu, Mirela Oprișor și Nuami Dinescu „Cred în România”. Leapșa între vedete de 1 Decembrie!

La mulți ani! A venit încă o dată ziua de 1 Decembrie și trebuie să ne amintim de adevăratele valori și principii care au ghidat acest popor, de-a lungul secolelor. Nu uita care este calea cea dreaptă și mergi mereu mai departe cu lumină în suflet. Poartă-ți bunătatea ca pe un scut și nu te abate de la drumul corect.

Poze cu mesaje de 1 Decembrie pentru Facebook 

Vrei să trimiți și poze frumoase de 1 Decembrie sau să le postezi pe rețelele de socializare, dar nu ai idei sau nu te pricepi să le faci chiar tu? Atunci ai mai multe variante de poze pe site-ul mesajeurarifelicitari.com, de unde le poți da și direct share pe contul tău de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net