Cetățean grec, mesaj important pentru România! Ce a transmis, după ce a petrecut o vacanță în Brașov

Ultima actualizare:

Un cetățean grec a avut parte de o adevărată surpriză atunci când a ajuns, pentru prima dată, în România. Impresionat de frumusețea țării noastre, acesta a ținut să transmită un mesaj la plecare.

Biserica Neagră din Brașov
Biserica Neagră din Brașov

Românii preferă întotdeauna vacanțele în altă țară, iar în topul preferințelor lor se află, desigur, Grecia, de foarte mulți ani. 

Apa curată a mării, locațiile de vis, cluburile de pe plajă și peisajele superbe sunt doar câteva dintre motivele pentru care românii aleg să-și petreacă zilele libere în Grecia. Cu toate acestea, nici țara noastră nu este de neglijat, iar acest lucru l-a spus chiar un grec!

Cetățean grec, uimit de frumusețile României

Pe un grup de Facebook, cetățeanul grec pe nume Kiki Chatzi s-a arătat uimit de frumusețile României. După ce a petrecut o vacanță de vis în Brașov, acesta a ținut să transmită un mesaj cu privire la timpul în care s-a distrat la noi în țară. 

Citește și - Cum a fost păcălit un român în Grecia! „M-am trezit cu o gaură de 1.000 de euro”

„Eu sunt din Grecia. Românii au susținut întotdeauna Grecia. Măcar atât am putut să fac, să vizitez țara voastră. Am fost cazat în Brașov și am vizitat orașele din împrejurimi. Trebuie să spun un singur lucru. Țara voastră este atât de frumoasă! Oamenii sunt prietenoși și zâmbitori. Vă mulțumesc pentru ospitalitate!”, a scris cetățeanul grec, pe contul său de Facebook.

Mesajul postat de Kiki Chatzi, cetățeanul grec
Mesajul postat de Kiki Chatzi, cetățeanul grec

Românii pleacă în Grecia cu mâncare în portbagaj

Mulți români preferă vacanțele în Grecia, iar atunci când pornesc la drum, se asigură că au de toate la ei. Chiar și mâncare! Motivul? Se pare că mâncarea grecilor nu prea îi satisface pe turiști, așa că aleg să bage în bagaje tot ceea ce au de gând să consume: de la cafea, la carne, conserve de tot felul și chiar mâncare pentru copii.

„Nu am avut niciodată probleme. Cu conserve nu am trecut că nu mâncăm, dar cu mezeluri da. Ale lor mi se par oribile indiferent ce marcă cumperi. Bere nu bem sau alt alcool, deci nu este cazul. Dar merg cu espressorul de cafea și cafeaua. Și cafeaua lor mi se pare groaznică.

Și spor la râs, tuturor. Peste tot în lume iau ceva cu mine care să fie pe gustul copiilor. Dar mna, pentru cei care fac un singur concediu pe an de 1 săptămâna și ăla în Grecia, îi pot înțelege. Atâta pot și ei”, a scris o internaută, pe un grup de vacanțe în Grecia.

„Majoritatea vă luați de o persoană care vrea să mănânce exact ce îi place, mai ales că grecii au în general mâncare foarte foarte foarte slabă, plin de prăjeli, prăjeli peste prăjeli și cartofi prăjiți, pește prăjit, ulei vechi, porții mari așa cum vor românii, mult prost și ieftin. Majoritatea tavernelor au mâncare super slabă și scumpă, dar îți pune 1 kg pe porție și românii cu sechele din comunism rămân cu "impresie" bună. Când spun sechele din comunism mă refer și la cei tineri crescuți în același mediu unde părinții își fac griji pentru mâncare chiar dacă au și bani și frigiderul slab și transmit acest comportament copiilor”, a mai spus o femeie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net