Cine a fost cea mai fotografiată persoană din istorie. O imagine cu ea se vindea pe sume uriașe

Ultima actualizare:

Fotografiile dau o senzație de trecere a timpului și rămân „comori” păstrate de nenumărate persoane. În prezent, adolescenții fotografiază orice, de la mâncare, ținute, peisaje, orașe, până la mașini, animale, flori sau persoanele dragi. Iar dacă vorbim de oameni, te-ai întrebat vreodată cine a fost cea mai fotografiată persoană din lume? Bineînțeles, paparazzi surprind imagini cu vedete în fiecare zi, însă o anumită persoană a devenit o obsesie pentru fotografi.

Cine a fost cea mai fotografiată persoană din istorie / Foto: Pexels
Cine a fost cea mai fotografiată persoană din istorie / Foto: Pexels

De-a lungul timpului, nenumărate vedete au fost în centrul atenției paparazzilor, care vor să le surprindă în cele mai surprinzătoare ipostaze, în ciuda faptului că de multe ori lucrurile sunt împinse la extrem și nu mai există deloc intimitate.

O anumită persoană a devenit o obsesie pentru fotografi, o fotogrfie cu ea se vindea pe sume uriașe de bani, mai ales dacă era și în ipostaze inedite. Dar cine a fost cea mai fotografiată persoană din lume? Probabil te-ai gândi că este vorba despre celebra Marilyn Monroe, Prințesa Diana, Micheal Jackson, sau alte nume celebre cunoscute în întreaga lume. Însă, cea mai fotografiată persoană din istorie a fost Regina Elisabeta a II-a.

Cea mai fotografiată persoană din lume a fost  Regina Elisabeta a II-a

Elisabeta a II-a a făcut istorie în cei 70 de ani de domnie prin recordurile sale. Suverana a trecut prin trei războaie la care a participat activ și este primul suveran care a învestit o femeie în funcția de premier. Toți fotografii profesioniști și amatori au visat să o surprindă pe fosta regină a Marii Britanii în ipostaze inedite, care să facă deliciul publicului larg, însă Casa Regală britanică a avut grijă ca fostul monarh să aibă parte de intimitate, relatează shtiu.ro.

Născută la data de 21 aprilie 1926, Elisabeta a II-a a devenit regină a Marii Britanii la vârsta de 25 de ani, pe 6 februarie 1952, după moartea tatălui său, regele George al VI-lea. A rămas cunoscută pentru longevitatea sa în fruntea monarhiei britanice și devotamentul față de serviciul public și pentru modul în care a adaptat monarhia la schimbările sociale.

A fost căsătorită cu prințul Philip, Duce de Edinburgh, care a fost alături de ea până la moartea sa în aprilie 2021. Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, pe data de 8 septembrie 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net