Cine e artista care a cântat fără public la Calafat? Ce s-a întâmplat, de fapt

Ultima actualizare:

Imaginile cu o tânără solistă care încerca să anime publicul lipsă din piața din Calafat, unde e organizat Târgul de Crăciun din oraș au devenit virale. Între timp, s-a aflat ce se întâmpla, de fapt, acolo, după ce utilizatorii rețelelor de socializare s-au amuzat copios văzând concertul fără public.

Așa arăta piața târgului din Calafat, în timpul concertului susținut de tânăra artistă
Așa arăta piața târgului din Calafat, în timpul concertului susținut de tânăra artistă

Organizatoarea Târgului de Crăciun din Calafat a explicat de ce cântăreața striga „Să vă văd brațele sus, bine acolo!”, deși în imaginile devenite virale nu se vedea nimeni. 

Kristine, solista care anima o piață goală din Calafat. Foto: Facebook/ Kristine
Kristine, solista care anima o piață goală din Calafat. Foto: Facebook/ Kristine

Momentul a fost catalogat ca fiind penibil. În clipul viralizat, tânăra cântăreață apare pe o scenă din Calafat, la un concert organizat în Târgul de Crăciun și începe să strige: „Şi haideţi să aplaudăm împreună, să ţinem ritmul. Haideţi să aplaudăm şi acolo, în dreapta. Foarte bine. (...) Şi încă o dată, Calafat! Sunteţi pregătiţi? Toate mâinile sus, sus, sus! Foarte bine!".

Solista se numește Kristine și a fost invitată alături de alte două formații să cânte în Piața din Calafat sâmbătă seara, 10 decembrie, la ora 20.30. Artista a urcat pe scenă și a început programul, chiar dacă în piață părea că „bate vântul”. În imagini se observă câțiva oameni care alergau, iar comercianții închiseseră deja standurile din târgul de Crăciun. Cu toate acestea, cântăreața se comporta ca și când ar fi avut în fața scenei un public numeros.

Începuse să plouă, oamenii s-au retras într-un cort, sub diferite copertine… Kristine cânta pentru acei oameni. Nu a renunțat să urce pe scenă pentru că a început să plouă. Cânta și îndemna publicul care o privea, chiar dacă nu era în fața scenei, să nu renunțe la distracție doar pentru că ploua. Cu ei vorbea, lor le striga „Mâinile sus!”. Nu a fost niciun moment penibil, așa cum a scris toată lumea, iar cei care au fost acolo știu asta. Cât de ușor am ajuns să denigrăm. E suficient ca cineva să posteze ceva pe internet și toată lumea preia povestea, toata lumea comentează fără sa aibă habar care este adevărul din spatele unor imagini. Urât, foarte urât ce s-a întâmplat”, a declarat Cosmina Călin, organizatoarea evenimentului, citată de Adevărul.ro

Evident, au existat si localnici din Calafat care au luat apărarea solistei. „Săraca fată, încerca să-i țină pe oameni pe loc, să nu plece. De aia striga așa. Am fost acolo și am văzut. Prea au terfelit-o toți. Nu cred că merita", au declarat mai mulți calafeteni. Un detaliu ignorat de multe persoane e și faptul că, indiferent de numărul participanților, artistul angajat trebuie să onoreze un contract.

Chiar dacă respectivul eveniment nu este promovat corespunzător, iar publicul ar putea să lipsească, în funcție de ceea ce prevede contractul, artistul poate avea pretenții financiare, dacă își susține programul pentru care a fost angajat.

Spectacolul din Calafat a fost organizat de o asociație a talentelor din România non-profit. Conform organizatorilor, artiștii nu au fost plătiți cu bani din bugetul Primăriei Calafat.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net