Cine este cu adevărat Cătălin Stănciulescu, vloggerul BackPackYourLife care s-a apucat de filme pentru adulți și Only Fans

Ultima actualizare:

Cătălin Stănciulescu a devenit inițial cunoscut pentru rolurile pe care le-a jucat în proiectele postului de televiziune Prima TV. O parte din banii câștigați datorită acestei colaborări i-a folosit ca să își îndeplinească un mare vis și a devenit unul dintre cei mai apreciați vloggeri de travel din România, sub numele de BackPackYourLife. Recent, a decis să pornească o altă afacere și s-a apucat să facă bani din filme pentru adulți și conținut erotic, publicat pe Only Fans.

Cătălin Stănciulescu sau BackPackYourLife, a strâns o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare, datorită vlogurilor din destinații exotice din întreaga  lume. Stilul lui iese din tiparele cu care a fost obișnuit publicul din România, căci le arată tuturor locuri mai puțin turistice, unde poți ajunge cu bani mai puțini.

Citește și: Cătălin BackPackYourLife, celebrul vlogger pe turism, s-a apucat de filme porno! De la OnlyFans, direct la sex!

Cine este Cătălin Stănciulescu, vloggerul BackPackYourLife 

A lucrat ca actor în serialul "Iubiri secrete" de pe Prima TV, care s-a difuzat în anul 2011. Ulterior a avut mai multe locuri de muncă, dar în 2015 a decis să își transforme complet viața și să călătorească în toată lumea. Această aventură a început în data de 25 octombrie 2015, după cum mărturisea chiar el, atunci când și-a cumpărat un bilet de avion doar dus, până în America de Sud.

„Da, ai auzit bine, voi călători în toata lumea. Postez câte un video la fiecare două zile şi încerc să vă arăt că nu trebuie să fii ultra bogat pentru a putea călători. Peripeţiile mele au început pe data de 25 octombrie 2015, când mi-am luat un bilet one way către America de Sud”, a declarat Cătălin Stănciulescu, potrivit ȘtiriDirecte.ro.

Printre țările pe care le-a vizitat se numără: Peru, Colombia, Brazilia, Germania, Spania, Anglia, Thailanda, Cambodgia, Vietnam, Malaezia, Japonia, Coreea de sud, Thailanda, Vietnam, Cambodgia, Spania, Norvegia, Peru, Columbia, El Salvador, Nicaragua, Honduras, Belize, Guatemala, Mexic, Cuba, Ecuador, Thailanda, Norvegia, Vietnam, Singapore, Malaezia, Indonezia și Filipine.

„Scopul canalului meu este unul foarte simplu. Vreau să le arăt oamenilor că nu trebuie să cheltuieşti sume exorbitante pentru a vedea lumea. Internetul e cea mai bună agenţie de turism. Îţi spune totul, trebuie doar să întrebi. În cei 4 ani pe care i-am petrecut lucrând pentru acel post de televiziune, am strâns mai toţi banii pe care i-am câştigat. Mi-am dat seama că jobul pe care-l aveam nu va ţine la infinit şi am încercat oarecum să mă pregătesc pentru un final brusc, aşa cum se întâmplă de fiecare dată în acest domeniu.

Uite și: Vlogger, la 56 de ani! Cum i s-a schimbat viața la 180 de grade unui brigadier utilaj de la Cariera Roșiuța, după pensie

Cu banii strânşi şi ajutat de părinţii mei am achiziţionat două apartamente în Bucureşti. Când m-am întors din Peru, prima oară, am decis să închiriez cele două apartamente. Am dat prietenilor toate hainele pe care le aveam, am vândut mai toate gadget-urile pe care le foloseam şi mi-am păstrat un rucsac de aproximativ 12 kg în care ţin absolut tot.

Din cele două chirii obţin aproape 1.100 de Euro. Pe lângă asta, mai am nişte bani puşi deoparte pe care-i folosesc pentru a-mi ridica bugetul undeva la 1.500-1.600 de euro/lună. Din luna ianuarie am început să fac şi ceva bani din YouTube”, a declarat BackPackYourLife, în exclusivitate pentru Redbull.com.

A devenit și creator de conținut erotic

La un moment dat, Cătălin Stănciulescu a decis să facă bani și din filmele pentru adulți și imaginile erotice, postate pe faimosul site Only Fans.

„Am învăţat să apreciez faptul că m-am născut în România. Am aflat că independenţa (mă refer la călătoritul de unul singur) e cel mai tare lucru. Am învăţat să nu-mi fie frică de necunoscut şi să-l iubesc. Am învăţat că atunci când călătoreşti singur, nu eşti, de fapt, singur (râde).

Vreau ca oamenii să dobândească mai mult curaj. Când am înfiinţat canalul, mi-am zis că îl voi face în limba engleză, pentru a fi mai vizibil. După 10-12 videouri, mi-am zis că e mai bine să schimb, să fac conţinut 100% în limba română. Din mai multe motive. Vreau ca românii să îşi organizeze altfel vacanţele. Vreau să vadă ceva mai departe de o Grecie suprasaturată sau de un all inclusive în Turcia”, a mai povestit el în același interviu menționat anterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net