Crești pui? De ce trebuie să pui albastru de metilen în apa de unde beau apă

Orice român care are la curte pui, sau orice alt animal, știe deja că îngrijitul acestora nu este deloc atât de ușor precum pare. Ei necesită mult efort, atât fizic, cât și financiar, iar chiar dacă răsplata este una pe măsură, mulți dintre noi se pot simți copleșiți de nevoile animalelor. Ei bine, un truc pentru a face lucrurile mai ușoare este albastrul de metilen! Află alături de Click! despre ce este vorba!

Dacă ne numărăm printre românii care au animale la curte, sau, cel puțin au prieteni și rude care au, atunci știm deja că nu este deloc simplu să avem grijă de acestea! Este nevoie de mult efort depus, atât din punct de vedere fizic, cât și material, pentru a le asigura un trai sănătos! Desigur, la finalul zilei, răsplata este și ea una pe măsură, însă efortul pe care îl necesită nu este deloc unul de neglijat.

Iar dacă suntem interesați de a avea animale la curte, sau deja avem și căutăm „trucuri” pentru a le îngriji mai bine, Click! vine cu vești bune! Deoarece deși efortul pentru a îngriji, de exemplu, puii, este unul serios, nu trebuie să fiți descurajat! De exemplu, albastrul de metilen este un „truc” pe care nu foarte multă lume îl știe, însă care poate avea efecte incredibile pentru sănătatea puilor voștri!

Cum ajută albastrul de metilen sănătatea puilor

Albastrul de metilen este folosit și de oameni, pentru tratarea diverselor probleme de gât, însă se pare că el este chiar mai versatil decât am crede! Puțin albastru de metilen pus în apa pe care o vor bea puii voștri, va fi un dezifectant extrem de puternic! Iar dacă vă temeți că această combinație poate face rău puilor, nu aveți de ce! Ea este complet inofensivă, iar dacă unul dintre puii voștri este bolnav, albastrul de metilen va face ca microbii să nu se împrăștie și la celelalte exemplare!

Atenție, acest „truc”, deși atât de util, poate începe să aibă efecte negative dacă exagerați! Este indicat ca apa cu albastru de metilen să fie folosită doar de vreo 2 ori pe săptămână și să nu puneți o cantitate prea mare în apă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net