Lucrurile pe care trebuie să le ai în casă pentru a avea noroc, iubire și prosperitate. Nu trebuie să-ți lipsească

Ultima actualizare:

Fie că vorbim despre faimosul trifoi cu patru foi, ori plante, există o mulțime de simboluri norocoase care fascinează oamenii, de-a lungul globului. Indiferent dacă credem sau nu, că acestea au vreun efect real, de multe ori, simplul fapt că știm ce „efecte” ar trebui să aibă, ne poate oferi un plus de energie mentală, care ne aduce voie bună și ambiție, de-a lungul zilei. Iar printre unele cristale sunt perfecte pentru a atrage norocul și energia în casa ta!

Pietrele semiprețioase și cristalele sunt considerate simboluri ale norocului
Pietrele semiprețioase și cristalele sunt considerate simboluri ale norocului

Deja numai este un secret pentru nimeni că există o fascinație globală pentru simboluri care aduc noroc. De la celebrul trifoi cu patru foi, până la modul în care ne aranjăm casele în funcție de Feng Shui, oamenii sunt mereu dornici să își găsească cele mai bune „trucuri” pentru o viață plină de noroc și bucurii. Iar chiar și dacă nu credem, cu adevărat, că aceste „trucuri” au o anumită putere care ne poate aduce prosperitate, la finalul zilei, nici nu contează! Simpla lor prezență în jurul nostru, alături de faptul că știm ce simbolism pozitiv au, ne poate da un plus de energie mentală care ne ajută să fim mai eficienți și prosperi, prin forțele proprii!

Iar când vine vorba despre cristale și pietre semiprețioase, ele sunt deja o opțiune favorită pentru persoanele care încearcă să invite norocul în viața lor! Se spune că fiecare cristal este unic, putând să atragă în jurul nostru diverse lucruri, pornind de la simplu noroc și sănătate, până la ambiție și iubire! Află alături de Click! care sunt cele crstalele care îți pot aduce sănătate și prosperitate în casă, potrivit celor de la tinyrituals.co.

Cristalele perfecte pentru o casă fericită

Jad verde

image

De secole, această piatră semiprețioasă este sinonimă cu succesul. Se spune că jadul verde ne poate ajuta să gândim limpede și să avem mai multă încredere în noi înșine, iar dacă purtăm cu noi această piatră, putem simți mereu acest plus de energie de care avem nevoie. În China antică, jadul era considerat drept și aducător de sănătate, iar astăzi este una dintre cele mai „norocoase” pietre de pe glob.

Jad roșu

image

Deși nu atât de popular precum varianta sa verde, jadul roșu este, și el, considerat un puternic aducător de noroc. Culoarea roșie este considerată un simbol al prosperității, iar această piatră vă va ajuta să aveți mai mult curaj în viața de zi cu zi, potrivit sursei.

Peridot

image

Această piatră este considerată drept cea mai norocoasă de pe glob, când vine vorba despre atragerea succesului financiar. Pe lângă faptul că este o piatră superbă din punct de vedere vizual, ea ne poate face să privim lucrurile din alte perspective, care ne vor face mult mai fericiți.

Quarț roz

image

Despre acest cristal superb se spune că ne poate ajuta dacă avem probleme cu încrederea de sine. De asemenea, el ne poate ajuta să atragem dragostea în viața noastră.

Malahit

image

O piatră cu efecte pozitive pentru noi este și malahitul, despre care se spune că ne ajută să fim mai înțelepți și să luăm decizii mai bune. De asemenea, putem vedea că avem un plus de ambiție și de curaj de a ne depăși limitele, atunci când această superbă piatră este la noi în casă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net