Vrei să atragi norocul, abundența și prosperitatea financiară ca un magnet în viața ta? Aceste 3 plante nu trebuie să-ți lipsească din locuință

Ultima actualizare:

Aceste plante sunt perfecte pentru a le avea in interiorul casei și nu doar pentru decor. Acestea fac ca energia să curgă pentru a atrage avere și prosperitate.

Anumite plante te pot ajuta să atragi abundența în viața ta. Foto: Click.
Anumite plante te pot ajuta să atragi abundența în viața ta. Foto: Click.

Feng Shui dă echilibru și armonie casei tale!

Grădinăritul nu servește doar ca o formă de decor pentru a da o notă de natură locuinței, ci este folosit și pentru a aduce echilibru și armonie acestui spațiu personal. Conform Feng Shui, există mai multe plante pe care dacă le ai nu numai că îți vor înfrumuseța casa, ele sunt perfecte și pentru a atrage norocul în viața ta, scriu cei de la terra.com.mx.

Feng Shui este o filozofie care se folosește pentru a da echilibru și armonie spațiilor locuinței, această stare de bine se realizează prin decorarea și amplasarea mobilierului, plantelor și decorațiunilor în locul corect astfel încât energia să curgă imediat. Pentru ca totul în viața ta să fie pozitiv, poți folosi oricare dintre cele trei plante de interior pe care ți le recomandăm să le ai în locuință.

Aceste plante de interior se dovedesc a fi perfecte, deoarece sunt foarte ușor de îngrijit și te vor ajuta să atragi norocul și abundența în viața ta.

3 plante de interior pe care trebuie să le ai în casă pentru a atrage noroc

Arborele abundenței

În botanică este cunoscută sub numele de Pachira Aquatica, dar în Feng Shui este considerată una dintre cele trei plante de interior pe care majoritatea oamenilor le au acasă și este folosită în special pentru a atrage bani și noroc. Pe lângă faptul că este considerată o plantă foarte energică, nu necesită prea multă îngrijire, în afară de a primi lumina naturală, așa că un spațiu semiumbrit este perfect pentru a o amplasa.

Bujor

Bujorul este a doua dintre plantele de interior pe care trebuie să le ai în casă pentru a atrage noroc. Acest noroc poate intra în viața ta în toate domeniile, dar mai ales în dragoste. Pentru a-ți spori energia, este recomandat să-l așezi lângă o siluetă de elefant, deoarece ambele reprezintă prosperitate, reține doar că nu trebuie să fie în contact direct cu lumina soarelui.

Planta de Jad

Una dintre plantele care nu putea lipsi, deoarece este un clasic în Feng Shui este planta de Jad. Este o plantă care se pune acasă datorită energiilor bune pe care le transmite, nu numai că este perfectă pentru a atrage norocul, dar este considerată și un magnet de bani. Îngrijirea lui este simplă, udarea de care are nevoie este foarte puțină, dar trebuie stropita, ca și când ar ploua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net