Floarea de apartament care aduce sărăcia în casa ta. Dacă o ai, scapă de ea imediat

Știai că există anumite plante despre care experții în feng-shui susțin că aduc ghinion în casă? Click! îți spune care sunt acestea și ce efecte negative au.

Despre cactus se spune că aduce ghinion / foto: Pixabay
Despre cactus se spune că aduce ghinion / foto: Pixabay

De obicei, florile despre care se zice că aduc ghinionul și sărăcia în casă au un aspect incredibil sau sau miros extraodinar de bine. În realitate însă, se spune că acestea nu au ce căuta în locuința noastră dacă vrem într-adevăr prosperitate.

Cactusul, o sursă reală de „ghinion”

Așadar, dacă îți place să ai casa plină de flori, asigură-te că printre ele nu se află și cele cu o „karmă” proastă. Specialiștii în feng-shui spun că pe primul loc se află cactusul.

Spre deosebire de alte flori, el nu necesită mare îngrijire. Are nevoie de puțină apă, se găsește ușor și ieftin. Cu toate astea, aceasta aduce energie negativă într-o casă, mai exact sărăcia, ghinionul, dar și conflictele în relația de cuplu.

Așadar, dacă ai probleme cu banii și un cactus în casă, acesta ar putea fi unul dintre motive. De vină, spun specialiștii, ar fi forma plantei, dar și țepii ei, arată click.ro.

Din aceeași categorie mai face parte și ficusul, o altă plantă populară în case. La fel ca și cactusul, ficusul aduce sărăcia și ghinionul într-o casă. Mai mult, aceasta plantă atrage energiile negative, dar și bolile, spun specialiștii feng-shui.

Planta de apartament cu tulpină otrăvitoare

Unele plante însă, susțin aceeași specialiști, au tulpina otrăvitoare, crinul de apartament, care de altfel are un miros inconfundabil, nu e o alegere bună dacă vrei liniște.

Această plantă aduce mare ghinion într-o căsnicie. De asemenea, ea poate provoca și alte probleme de sănătate, așa că mai bine îi evitați, chiar dacă sunt foarte frumoși.

Este important de precizat că aceste teorii au fost făcute de experții feng-shui și nu sunt susținute de dovezi științifice și nici nu au fost efectuate prea multe studii în acest sens.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net