Cu ce trebuie să stropești castraveții până la finalul lunii iunie. Ingredientul din bucătărie îți garantează o recoltă bogată

Românii care au norocul de a avea propria grădină cu siguranță că știu deja cât de mult efort este necesar pentru a ajunge să ne bucurăm de o recoltă bogată. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că există și unele trucuri ingenioase folosite de gospodarii experimentați, pentru a face munca mai ușoară. Iar atunci când vine vorba despre castraveți, un ingredient banal din bucătărie ne poate ajuta enorm!

Bicarbonatul de sodiu ne poate ajuta să avem o recoltă bogată de castraveți
Bicarbonatul de sodiu ne poate ajuta să avem o recoltă bogată de castraveți

Mai precis, este vorba despre bicarbonatul de sodiu, un adevărat ingredient minune, care nu doar că ne ajută la gătit și curățat, dar dacă știm cum să îl folosim, ne poate ajuta să avem și o recoltă bogată de castraveți! Fermierii spun că acest produs ne poate ajuta să producția de castraveți, cât și de roșii, chiar și cu 30%, iar modul în care putem folosi bicarbonatul este foarte simplu!

Un truc extrem de comun de-a lungul Rusiei, bicarbonatul de sodiu este folosit sub formă de soluție, atât înainte de însămânțare, dar și după ce au apărut deja răsadurile. Tot ce trebuie să facem este să avem la îndemână 10 grame din acest ingredient, cât și un litru de apă. Cele două trebuie amestecate foarte bine, până când bicarbonatul s-a dizolvat complet!

Cum putem folosi bicarbonatul de sodiu pentru o recoltă mai bogată

 Odată ce avem acest amestec pregătit, putem pune în el semințele pe care urmează să le sădim. Ele trebuie lăsate la înmuiat vreme de 24 de ore, apoi se scurge bine lichidul și punem apă curată, pentru a clăti cu atenție semințele. Mai departe, acestea trebuie lăsate să se usuce, iar numai la final putem să le sădim.

În plus, putem folosi bicarbonatul și pentru a stropi legumele! Tot ce ne trebuie este un litru de apă și 50 de grame de bicarbonat! Mai departe, tot ce trebuie să facem este să amestecăm bine cele două ingrediente, iar apoi să punem soluția într-o sticlă cu pulverizator. Putem stropi direct pe tufă, odată la o săptămână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
bratari 7 chakre (1) jpg
vara caldura record 2024 jpg
Pod Giurgiu lucrari la carosabil 800x600 jpg
admitere liceu jpeg
slabire pixabay jpg
Desert fara coacere, cu iaurt, piscoturi si zmeura  Sursa foto shutterstock 1966777006 jpg
picioare femeie pexels jpg
istock vot votare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net