Cu greu îl mai recunoști! Giuliano Stroe, alias „Micul Hercule” a împlinit 18 ani. Cum arată acum cel mai puternic copil?

Giuliano Stroe este unul dintre puținii români care a reușit să doboare record după record, pe când era doar un copil. Tânărul, ajuns acum la vârsta maturității, a fost supranumit „Micul Hercule” și a fost, o bună perioadă de timp, „cel mai puternic copil din lume”. Giuliano s-a schimbat radical și cu greu îl mai recunoști!

Giuliano Stroe s-a născut în comuna Icoana din județul Olt, însă numele său a călătorit prin toată lumea, datorită performanțelor pe care tânărul le-a marcat până la 18 ani. Pe când avea doar 2 ani, tatăl său l-a încurajat să înceapă o serie de antrenamente de forță, mai ceva ca antrenamentele pe care le au culturiștii și participanții la concursurile de mister. Copilul avea o formă fizică de invidiat, iar la 5 ani arăta mai bine ca mulți adulți.

Pe același subiect:  Drama celui mai puternic copil din România. Tatăl lui este disperat să găsească o salvare

„Micul Hercule” și-a sărbătorit majoratul și arată la fel de bine ca în copilărie, dat fiind faptul că a continuat să ridice greutăți. În ultimii ani, însă, din cauza unor probleme de sănătate, a fost nevoit să reducă din intensitatea antrenamentelor și să renunțe la gimnastică. Și-a îndreptat atenția către alt sport și în prezent atât el, cât și fratele său, Claudio, fac box. Pentru a-i susține, tatăl lor a înființat propriul club, denumit după copiii său: „Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club”.

La fel de interesant: "Micul Hercule" s-a apucat de box

Giuliano Stroe, „Micul Hercule”, a renunțat la antrenamentele draconice după ce intrat în Cartea Recordurilor

„Cel mai puternic copil din lume”, așa cum a fost supranumit Giuliano Stroe o perioadă îndelungată de timp, a intrat în Cartea Recordurilor pentru numărul uriaș de kilograme cu care se antrena. Din păcate, antrenamentele pe care adolescentul le făcea în copilărie și-au pus amprenta asupra stării sale de sănătate, iar în anul 2017 părinții au ajuns cu el la un spital din Spania, unde medicii le-au transmis că „are grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase”, relevă Cancan.

Totodată, dat fiind faptul că nu doar Giuliano se antrena asemenea unui culturist la o vârstă extrem de fragedă, părinții au intrat în atenția autorităților. Frații Stroe au fost la un pas de a rămâne fără tată, după ce Direcția pentru Protecția Copilului din județul Olt s-a autosesizat și a caracterizat antrenamentele copiilor drept rele tratamente aplicate minorilor. Giuliano Stroe s-a remarcat la „Românii au Talent”, dar și la o emisiune din Italia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
6 burger cu peste pane shutterstock 1765852424 jpg jpeg
image png
femeie spion jpg
image png
orchid 1378717 1280 jpg
fetita hartuire   foto pixabay jpg
benzinarie pompa jpeg
cardiolog jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net