Cum arăta reclama-concurs la Palmolive și Colgate din 1995. Marele premiu era un Oltcit

Ultima actualizare:

Dacă acum spoturile publicitare care se difuzează la TV sunt dese și cam enervante, la începutul anilor `90 lucrurile stăteau puțin diferit. De exemplu, reclama la Colgate&Palmolive, din anul 1995 era extrem de îndrăgită, mai ales că oamenii puteau să câștige premii fabuloase. Din acest motiv, era urmărită, la vremea respectivă, cu mare interes de toți românii. 

Reclama cu Dan Tufaru era difuzată la TV, în 1995
Reclama cu Dan Tufaru era difuzată la TV, în 1995

Primele reclame de la noi nu vizau o paletă largă de produse, cele mai populare dintre ele fiind cele la produsele de igienă personală, dar și la Pepsi, care atunci era la mare căutare, mai ales pentru că românii abia făcuseră cunoștință cu el, fiind adus în țară abia după Revoluție.

Reclama de mai jos, așa cum puteți vedea, avea premii substanțiale. Locul trei: o mașină de spălat automată, ceea ce era un adevărat lux, căci nu erau foarte des întâlnire în casele românilor, pe atunci, locul doi: un frigider, iar locul 1 aducea în garajul sau curtea unui român norocos o mașină Oltcit nou-nouță.

Personajul principal din spotul publicitar este nimeni altul decât fostul soț al regretatei Anda Calugăreanu, Dan Tufaru, care a decedat și el în anul 2002.

Cine a fost Dan Tufaru

Dan Tufaru s-a născut pe 3 februarie 1944. A absolvit IATC în 1965. A jucat mai întâi la Teatrul Național din Craiova, apoi la Teatrul Giulești, iar din 1976 fără întrerupere la Teatrul de Comedie. În ultimii ani ai vieții a jucat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din București.

A fost căsătorit cu Anda Călugăreanu, care l-a iubit foarte mult. Dan Tufaru a făcut cuplu cu Anda nu doar în viața personală. Împreună cu Anda Călugăreanu și Florian Pittiș, au constituit un trio de mare succes la TVR în regia lui Alexandru Bocăneț.

În timpul căsătoriei cu Anda, Tufaru se îndrăgostește fulgerător de Vasilica Tastaman, care era cu 11 ani mai în vârstă decât el.

„Eram la Moscova cu ei. Acolo s-a produs un foc voltaic, acolo s-a îndrăgostit Dan de Vasilica Tastaman. A fost dureros mai apoi, pentru că Dan era căsătorit cu Anda Călugăreanu…”, a spus Vladimir Găitan.

Apoi, el s-a căsătorit cu Vasilica Tastaman care, la rândul ei, se despărțise de Emeric Enei. Mariajul dintre cei doi a durat mai puțin de un deceniu și a fost unul în care actrița l-ar fi înșelat. Vasilica ar fi fost marea dragoste a lui Dan, iar faptul că cei doi au murit la scurtă vreme unul după celălalt a fost interpretat ca un semn.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net