Ioana Tufaru, a treia operație de stomac? A pus pe ea kilograme bune: „Nu înțeleg de ce”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ioana Tufaru, fiica regretatei soliste Anda Călugăreanu, a pierdut iar lupta cu kilogramele. Femeia intenționează să se opereze pentru a treia oară la stomac. A mai avut două astfel de intervenții, însă acum s-a îngrășat la loc.

Ioana Tufaru (43 de ani) și-a făcut, în timp, nu mai puțin două intervenții la stomac, însă nu reușit nici acum să ajungă la kilogramele dorite. Ioana s-a îngrășat din nou foarte tare în ultima perioadă și se luptă cu kilogramele, dar fără prea mari rezultate.

Click! a aflat că fiica Andei Călugăreanu intenționează să facă în curând și cea de-a treia operație la stomac, pentru a scăpa de surplusul de grăsime. Ioana a apelat, prin intermediul unor cunoștințe, la un medic specialist în chirurgia obezității, care să-i rezolve problema.

Ioana Tufaru: „O dată mi-am tăiat stomacul, altă dată mi-am pus un inel gastric”

Mi-am făcut două operații de micșorare de stomac. Mai mă îngraș, mai slăbesc, nu reușesc să am o greutate stabilă. Mi-am făcut două intervenții la stomac.

O dată mi l-am tăiat, altă dată mi-am pus un inel gastric, dar, din păcate, nu am reușit să slăbesc așa cum mi-am dorit. M-am îngrășat iar! Nu înțeleg de ce”, a declarat Ioana Tufaru, pentru WOWnews.

Ioana Tufaru, probleme cu kilogramele încă de la naștere!

Problemele Ioanei Tufaru cu greutatea au început chiar din clipa în care s-a născut. Atunci a fost nevoită să ia un tratament pentru a putea trăi, care a dat-o peste cap.

M-am născut prematur, la 7 luni, cu aproape 5 kg, 4.9 kg. Din spital, din maternitate, am captat un virus, o dublă pneumonie, care m-a făcut să stau sub un clopot de oxigen. Bebeluș fiind, din păcate, nu îmi găseau leacul.

Șeful maternității i-a spus mamei că el a găsit ceva, un medicament, dar dacă mi-l dă îmi va ataca glanda tiroidă și voi lua proporții.

Mama mea, dorindu-și foarte mult un copil, a vrut ca eu să trăiesc. Mama mea mi-a povestit că i-a spus doctorului că, dacă și otrava îmi face bine, să îmi dea otravă, numai să trăiesc. Acele vitamine mi-au afectat glanda tiroidă”, a declarat Ioana Tufaru, pentru aceeași sursă.

O viață marcată de drame

În prezent, Ioana Tufaru (43 de ani), se zbate în sărăcie, trăiește de pe o zi pe alta, alături de soțul său și fiul lor, Luca (7 ani). Aceasta a dezvăluit recent, pentru Click!, că toți trei sunt nevoiți să trăiască dintr-un venit lunar de doar 1.100 de lei.

Ioana Tufaru este fiica regretatei soliste Anda Călugăreanu, care a trecut în neființă în urmă cu 30 de ani, la vârsta de doar 45 de ani, fiind răpusă de cancer.

Moartea mamei sale avea să o marcheze pe Ioana pentru toată viața. Femeia a avut de infruntat disprețul afișat de tatăl său, marele actor, Dan Tufaru, care nu i-a spus vreodată că o iubește și cara a tot încercat să se descotorosească de ea, trimițând-o pe la diverse internate și spitale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner pom de craciun png
banner miami bici png
Aris si Alexia Eram jpg
2 will smith shutterstock 117907570 jpg jpeg
banner Aida Parascan png
banner irina loghin png
banner Nicoleta Voicu png
anamaria prodan 7 jpg