Ioana Tufaru, a treia operație de stomac? A pus pe ea kilograme bune: „Nu înțeleg de ce”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ioana Tufaru, fiica regretatei soliste Anda Călugăreanu, a pierdut iar lupta cu kilogramele. Femeia intenționează să se opereze pentru a treia oară la stomac. A mai avut două astfel de intervenții, însă acum s-a îngrășat la loc.

Ioana Tufaru (43 de ani) și-a făcut, în timp, nu mai puțin două intervenții la stomac, însă nu reușit nici acum să ajungă la kilogramele dorite. Ioana s-a îngrășat din nou foarte tare în ultima perioadă și se luptă cu kilogramele, dar fără prea mari rezultate.

Click! a aflat că fiica Andei Călugăreanu intenționează să facă în curând și cea de-a treia operație la stomac, pentru a scăpa de surplusul de grăsime. Ioana a apelat, prin intermediul unor cunoștințe, la un medic specialist în chirurgia obezității, care să-i rezolve problema.

Ioana Tufaru: „O dată mi-am tăiat stomacul, altă dată mi-am pus un inel gastric”

Mi-am făcut două operații de micșorare de stomac. Mai mă îngraș, mai slăbesc, nu reușesc să am o greutate stabilă. Mi-am făcut două intervenții la stomac.

O dată mi l-am tăiat, altă dată mi-am pus un inel gastric, dar, din păcate, nu am reușit să slăbesc așa cum mi-am dorit. M-am îngrășat iar! Nu înțeleg de ce”, a declarat Ioana Tufaru, pentru WOWnews.

Ioana Tufaru, probleme cu kilogramele încă de la naștere!

Problemele Ioanei Tufaru cu greutatea au început chiar din clipa în care s-a născut. Atunci a fost nevoită să ia un tratament pentru a putea trăi, care a dat-o peste cap.

M-am născut prematur, la 7 luni, cu aproape 5 kg, 4.9 kg. Din spital, din maternitate, am captat un virus, o dublă pneumonie, care m-a făcut să stau sub un clopot de oxigen. Bebeluș fiind, din păcate, nu îmi găseau leacul.

Șeful maternității i-a spus mamei că el a găsit ceva, un medicament, dar dacă mi-l dă îmi va ataca glanda tiroidă și voi lua proporții.

Mama mea, dorindu-și foarte mult un copil, a vrut ca eu să trăiesc. Mama mea mi-a povestit că i-a spus doctorului că, dacă și otrava îmi face bine, să îmi dea otravă, numai să trăiesc. Acele vitamine mi-au afectat glanda tiroidă”, a declarat Ioana Tufaru, pentru aceeași sursă.

O viață marcată de drame

În prezent, Ioana Tufaru (43 de ani), se zbate în sărăcie, trăiește de pe o zi pe alta, alături de soțul său și fiul lor, Luca (7 ani). Aceasta a dezvăluit recent, pentru Click!, că toți trei sunt nevoiți să trăiască dintr-un venit lunar de doar 1.100 de lei.

Ioana Tufaru este fiica regretatei soliste Anda Călugăreanu, care a trecut în neființă în urmă cu 30 de ani, la vârsta de doar 45 de ani, fiind răpusă de cancer.

Moartea mamei sale avea să o marcheze pe Ioana pentru toată viața. Femeia a avut de infruntat disprețul afișat de tatăl său, marele actor, Dan Tufaru, care nu i-a spus vreodată că o iubește și cara a tot încercat să se descotorosească de ea, trimițând-o pe la diverse internate și spitale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net