5 produse de make-up accesibile care sunt acum în trending pe TikTok

Ultima actualizare:

Dacă ați petrecut vreodată ore nesfârșite urmărind tendințele și videoclipurile de machiaj pe platforma TikTok, cu siguranță v-au apărut multe reclame cu produse de make-up, cu multe recenzii de la alți utilizatori. Ei bine, pe lângă că aceste produse de înfrumusețare te vor ajuta să obții un look perfect, sunt și accesibile.

Produse de înfrumusețare accesibile care te vor ajuta să obții un look perfect / Foto: Freepik
Produse de înfrumusețare accesibile care te vor ajuta să obții un look perfect / Foto: Freepik

Când vine vorba de machiaj și coafură, sunt multe de descoperit pe platforma de socializare TikTok. Există trucuri de frumusețe cu adevărat ingenioase și sfaturi de machiaj de care nu ai mai auzit niciodată. De asemenea, sunt și multe produse care au un mare impact asupra urmăritorilor și ajung rapid în trending. Datorită popularității și prețurilor accesibile, iată 5 produse de make-up care sunt acum în trending pe TikTok.

Cele mai virale produse de makeup pe TikTok. 5 trenduri

Fard de obraz lichid

Selena Gomez a fost cu adevărat inspirată atunci când a creat Rare Beauty, în special fardurile de obraz lichide. Dacă îți dorești culoare de lungă durată și un produs care va fi perfect pentru pielea ta, nu trebuie să îți lipsească Rare Beauty Soft Pinch.

Ruj

O altă alegere din produsele de make-up în trending pe TikTok ar fi rujul Essence Glimmer Glow. Rujul Glimmer Glow Lipstick de la Essence Cosmetics conferă buzelor un aspect rozaliu și conține particule de sclipici care oferă o strălucire aparte. Astfel, buzele rămân catifelate și vei avea parte de un produs sub un ambalaj foarte simpatic!

Fond de ten

Dacă sunteți în căutarea unui fond de ten cu acoperire completă care are încă o formulă ușoară, cu siguranță trebuie să își achiziționezi L'Oréal Infallible 24HR Fresh Wear. Indiferent dacă ai pielea sensibilă sau pielea predispusă la acnee, poți căuta produsele L'Oréal Infallible de pe TikTok și vei vedea cât de bine arată pe toată lumea.

Luciu de buze

Fiecare nuanță este universală, iar formula este uimitoare. Deci, da, ai nevoie și nu trebuie să lipsească din produsele tale de make-up luciul de buze Tower28 ShineOn Jelly Lip Gloss.

Rimel

Salutați un alt produs de înfrumusețare accesibil pe care trebuie să îl adăugați la rutina de machiaj dacă doriți gene lungi și frumoase - Maybelline Sky High Impermeabil Mascara. A trecut ceva timp de când întregul TikTok s-a înghesuit la un anumit produs, însă, acest rimel cu siguranță te va face să atragi toate privirile.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net