Trucuri pe care sigur nu le știai! Cum să te machiezi ca să atragi toate privirile?

Ultima actualizare:

Știm că este vremea concediilor, a petrecerilor și relaxării, iar noi, doamnele, ne dorim să arătăm impecabil. Astfel că ne întrebăm, de fiecare dată, cum ne putem machia încât să atragem toate privirile?

Cum să atragi toate privirile
Cum să atragi toate privirile

Ei bine, Click! îți dezvăluit toate trucurile! Andra Tică, specialist în frumusețe, ne-a spus ce pași ar trebui să urmăm pentru a avea un super machiaj.

PIELE HIDRATATĂ

Înainte de toate, trebuie să ținem cont ca pielea să fie hidratată așa cum trebuie. Acesta este un pas pe care nu trebuie să-l sărim niciodată. Pentru ca machiajul să fie unul perfect, trebuie ca pielea noastră să fie una catifelată, astfel încât vom avea nevoie de produse de calitate care să ne ajute în acest sens.

Trebuie să avem grijă de pielea noastră mai ales atunci când folosim fond de ten, iar cel mai important este ca pielea să fie lăsată să respire.

Tot acesta recomandă ca majoritatea produselor să fie în stare lichidă pentru a se adăuga peste o bază subțire.

EYELINER GRAFIC

Este cunoscut faptul că în partea ochilor putem jongla de foarte multe ori creativ. În anul 2022, se folosește foarte mult eyeliner-ul grafic, deoarece permite crearea unor forme deosebite, iar în plus se poate șterge destul de ușor, în comparație cu linia clasică.

SPRÂNCENE LAMINATE

La acest capitol nu se schimbă foarte multe, va rămâne la fel ca în 2021, mai exact se va păstra trendul sprâncenelor laminate, cât mai stufoase.

CONTURUL BUZELOR ȘI APLICAREA UNUI GLOSS

Folosirea conturului asupra buzelor nu se va schimba, deoarece conferă buzelor volumul de care au nevoie. În plus, dacă se dorește crearea unui efect atrăgător, se adaugă în plus conturului buzelor, creat cu un creion, și un ruj mat, iar rezultatul nu o să vă dezamăgească. Puteți încerca și adăugarea unui luciu de buze, trend ce a revenit în acest an.

Luciul transparent se poate folosi dacă ne dorim o “putere de rezistență”, însă dacă îl combinăm cu un creion de buze potrivit, conturul fiind bine realizat, putem avea un rezultat neașteptat de bun.

Citește și: Alex Abagiu & Radu Vlăduţ: “Mesajul nostru nu a fost înţeles. Am fost una dintre cele mai încercate echipe”

FARDUL DE OBRAZ

Fardul de obraz reprezintă un element cu care trebuie să ne jucăm mai mereu, deoarece dacă este aplicat în locurile potrivite, vom avea un make-up cu totul și cu totul deosebit.

În anul 2022, trendul în ceea ce privește fardul de obraz ține de aplicarea lui în zona tâmplelor și în partea superioară a pomeților. Iar în primăvara acestui an vor apărea multe alte farduri de obraz, pentru că a venit momentul să utilizăm și nuanțe calde, nu doar reci.

RIMEL COLORAT

Revine și trendul în care folosim un rimel colorat, tocmai pentru ca paleta de opțiuni să fie una mai mare din care vom putea alege. Paleta va cuprinde culori diverse, de la albastru electric la verde crud, în funcție de preferințe și de culoarea ochilor.

Spre exemplu, nuanța de mov sau oricare alt ton cald, se potrivește foarte bine dacă persoana care îl folosește are ochii de culoare albastră. În schimb, dacă avem ochii căprui sau negri, rimelul pe care am putea să-l folosim este cel albastru, pentru a dobândi un look tineresc și personalizat, ne-a declarat Andra.

Andra Tică este un make-up artist apreciat în România, ce a colaborat cu multe vedete autohtone. Anii de experiență au ajutat-o să coopereze foarte bine cu doamnele și domnișoarele pe care le machiază, sfătuindu-le și ajutându-le să-și găsesc make-up potrivit.

Citește și: Nepoata Anastasiei Lazariuc a cucerit internetul cu frumuseţea ei: ochi mari și verzi, buze cărnoase, păr lung și negru

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net