Cum făceau amor Nicolae și Elena Ceaușescu. Detalii picante din intimitatea cuplului dictatorial

Înainte de a deveni cuplul dictatorial cu drepturi și privilegii depline, Elena și Nicolae Ceaușescu au trecut prin mai multe etape. Cei doi soți și-au dus pasiunile până la extrem și au ajuns să facă sex chiar și cu gardianul la ușă, în perioada în care nea Nicu se afla în închisoare.

Din anul 1940 până în 1942, Nicolae Ceaușescu a fost la închisoare, acolo unde a avut parte de experiențe de tot felul. La vremea respectivă, tovarășul recunoștea cinstit că arestarea s-a produs din vina lui și a recunoscut că era vinovat.

Pasiunea pentru Elena Ceaușescu nu-i dădea pace lui Nicolae

Deși închis în spatele gratiilor, la Jilava, Nicolae Ceaușescu avea o pasiune foarte mare pentru Elena, cea care urma să-i devină soție. Într-o casă clandestină, cei doi au făcut sex chiar cu gardianul la ușă. Întregul episod a fost descris de Dan-Silviu Boerescu, în cadrul televiziunii de la Antena 3. Pe de altă parte, la vremea respectivă, Nicolae Ceaușescu numea escapada cu Elena o „greșală”. De asemenea, redactarea nu era punctul forte al fostului lider comunist.

„În timpul şederii la Jilava, obţinând posibilitatea să merg la Spitalul Militar pentru repararea danturii am făcut o mare greşală mergând împreună cu o tovă la o casă technică care erau nişte cunoscuţi de ai noştri”, a mărturisit Nicolae Ceaușescu, despre episodul de sex cu Elena.

„Nicolae Ceaușescu a avut o viață amoroasă de ambe sexe. La Doftana se pare că a avut anumite aventuri specifice mediului carceral, unde erau numai bărbați. Anumiți martori ai acestor întâmplări au avut foarte mult de suferit pentru că știau multe lucruri. După ce Chivu Stoica s-a sinucis, sau așa se spunea, Ceaușescu ar fi deschis o sticlă de șampanie. Pe de altă parte el a fost omul unei singure femei, Elena Ceaușescu. Există mai multe răspunsuri la infidelitățile ei”, a punctat Dan-Silviu Boerescu, la televiziunea menționată mai sus. 

Citește și - Secretul murdar al Elenei Ceaușescu. Ce poreclă de tot râsul avea, dintr-un motiv rușinos

Elena Ceaușescu l-ar fi înșelat pe Nicolae Ceaușescu de mai multe ori

Despre Nicolae Ceaușescu s-a spus inclusiv că a avut ceva activități sexuale și cu bărbații, în timp ce era deținut la Jilava. În ceea ce privește sexul cu femeile, tovarășul a fost dedicat în totalitate Elenei și aceasta a fost singura din viața lui. 

Pe de altă parte, Elena Ceaușescu ar fi avut o viață sexuală foarte controversată și l-ar fi înșelat pe fostul lider comunist de mai multe ori, de-a lungul anilor, așa cum a povestit și Dan-Silviu Boerescu.

Elena Ceaușescu ar fi avut o pasiune pentru partidele amoroase, atât ale ei, cât și ale altora. De multe ori, soția fostului lider comunist își exprima dorința de a afla cum fac sex soțiile politicienilor de la vremea respectivă. În privința infidelităților, Elena Ceaușescu l-ar fi înșelat pe nea Nicu chiar cu medicul familiei, Abraham Schechter.

„Odată, în Primăverii, mi-a spus colegul meu care era de serviciu la vilă, cei trei au intrat cu maşina în curtea reşedinţei cuplului Ceauşescu. Nicolae a coborât şi a început să urce scările pentru a intra în casă. În urma să venea Elena, urmată de doctorul Schechter, ultimul fiind colegul meu. În timp ce urcau pe scări, cel care mi-a povestit scenă a văzut cum doctorul a mângâiat-o uşor pe fund pe tovarășa”, a declarat și fostul colonel Dumitru Burlan. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net