Cum joacă Recep Erdogan tenis de masă și de ce au apărut glume pe seama lui

Președintele Kazahstanului, Kassim-Joomart Tokayev, și președintele Turciei, Recep Erdogan, au jucat tenis de masă, iar Erdogan a devenit ținta glumelor internauților din pricina modului în care ține paleta. 

Erdogan a jucat tenis de masă cu Kassim-Joomart Tokayev
Erdogan a jucat tenis de masă cu Kassim-Joomart Tokayev

Președintele Turciei, Recep Erdogan, aflat într-o vizită de stat în Kazahstan, a jucat tenis de masă cu omologul său. Imaginile de la scurta partidă de tenis au fost făcute publice, iar modul bizar în care Erdogan ține paleta a făcut deliciul internauților. 

Președintele Turciei nu a folosit mânerul pentru a ține paleta, ci pur și simplu a preferat să o încadreze între două degete ale mâinii, rezultatul fiind o poziție nefirească și incomodă care, cu siguranță, într-un meci real, nu i-ar aduce prea multe puncte. 

Vladimir Putin nu beneficiază de același tratament amical precum Kassim-Joomart

Nu este prima gafă a lui Erdogan. Președintele Turciei l-a făcut pe Vladimir Putin să-l aștepte într-un salon, pentru o întrevedere oficială, timp de două minute. Vladimir Putin s-a învârtit, neștiind ce să facă în timpul de așteptare și a schimbat mai multe vorbe cu unul dintre consilierii săi. Incidentul de joi nu a fost unicat. Este a doua oară când Putin așteaptă sosirea lui Erdogan, semn că liderul Turciei nu este tocmai cea mai punctuală persoană din lume.

La o întâlnire pe care cei doi au avut-o în luna iulie, la Teheran, Putin a fost lăsat să aștepte în picioare aproape un minut intrarea în salonul oficial a președintelui turc Recep Erdogan.

Două luni mai târziu, la Summitul din Uzbekistan, unde au participat președinții mai multor state din Asia și Orient, Putin a fost pur și simplu înghesuit pe o canapea între președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko, și președintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon. În tot acest timp, Recep Erdogan a avut tot spațiul necesar, stând pe un scaun confortabil, în capătul mesei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net