Cum putem distinge un parfum real de unul fals? Detaliile importante la care trebuie să fim atenți

Este o întrebare importantă, la care trebuie să știm cum trebuie să răspundem, pentru a nu cheltui bani pe un produs inferior calitativ. Cum pe piață există, din păcate, nenumărate produse cosmetice contrafăcute, este necesar să știm cum să le distingem de cele originale.

Este important să distingem un parfum real de unul fals / foto: IStock
Este important să distingem un parfum real de unul fals / foto: IStock

Cu toții ne dorim să arătăm și să mirosim cât mai bine, motiv pentru care apelăm la ajutorul parfumurilor și a diferitelor produse cosmetice. Dar, din păcate, atunci când mergem la cumpărături putem risca să ne întoarcem acasă cu un produs contrafăcut, care nu va nici pe departe la fel de bun precum originalul.

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, undeva în jur de 50% dintre parfumuri sunt contrafăcute. Ingredientele folosite în parfumurile contrafăcute sunt mult mai ieftine, motiv pentru care și prețul acestor parfumuri va fi suspicios de mic, comparativ cu cel la care ne-am aștepta.

Cum ne dăm seama dacă un parfum este contrafăcut

De asemenea, sticla unui astfel de parfum va avea diferite imperfecțiuni, iar ambalajul lor va fi de o calitate inferioară. Pentru a putea evita astfel de produse ce au o calitate mult inferioară originalelor, trebuie să fim foarte atenți atunci când mergem la cumpărături.

Desigur, un parfum original va fi vândut într-un magazin online de renume, prețul va fi destul de piperat, iar, de cele mai multe ori, se găsește în sticle de 30, sau 50 ml. Sticlele de 100 ml sunt mai rare, atunci când vine vorba despre parfumuri.

Semnele la care trebuie să fim atenți când mergem la cumpărături

Calitatea ambalajului este un alt semn destul de clar ce ne poate ajuta să diferențiem un parfum real de unul contrafăcut. La un produs original nu vom depista urme de lipici, vopseaua textului este una de calitate superioară, iar întreg ambalajul este fin și neted.

Iar nu în ultimul rând, un parfum original va conține informații precum țara de origine, data fabricației, concentrația de aromă, ori numărul de serie. Astfel de detalii pot face distincția între un produs real și unul fals.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
dani vancu buncar instagram jpg
Ofițeri români, înainte de Primul Război Mondial (© Library of Congress)
Destinații de plajă toamna în Europa Colaj
limbi depositphotos1 jpeg
1 comoara adancuri jpg
test pahar1 jpeg
stat bloc romania jpg
marire taxe bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net