Un român, revoltat pe regulile din supermarket: „Nu-mi place să plătesc chestii și să le arunc și mai ocupă și mult spațiu"

Un român a stârnit controverse pe Internet, după ce s-a plâns de regulile pe care le-a întâlnit într-un supermarket din țara noastră. Internauții au rămas surprinși de nemulțumirea bărbatului, așa că au lăsat o mulțime de comentarii ironice sub postarea acestuia.

Postarea bărbatului a atras nenumărate comentarii
Postarea bărbatului a atras nenumărate comentarii

Cei mai mulți dintre noi, dacă nu chiar toți, avem diferite nemulțumiri, atunci când vine vorba despre magazinele din țara noastră. De la prețuri mult mai mari, până la faptul că unele produse banale pot lipsi de la raft chiar și până târziu în zi, fiecăruia dintre noi ni s-a întâmplat să întâlnim anumite situații frustrante, la cumpărături.

Însă, un român a surprins Internetul, după ce a vorbit despre motivul supărării sale. El a recunoscut că a tăiat frunzele unui ananas înainte să îl cântărească, iar după ce unul dintre angajați i-a spus că acest lucru nu este permis, a cântărit și frunzele. Românul consideră că, din moment ce consumă fructul și nu frunzele, are dreptul să facă acest lucru.

„Eu plătesc fructul, nu frunzele”

„Am fost acum la Lidl și printre altele mi-am cumpărat și un ananas și i-am rupt frunzele alea, că eu am nevoie de fruct, nu de frunze. Așa am făcut toată viața mea, n-am avut niciodată probleme. Și după ce mi-am terminat de scanat produsele îmi zice că nu trebuia să rup frunzele, că fur magazinul. Am luat coada și am cântărit-o și pe aia și am mai platit 2 lei pe aia.

Întrebarea mea e: e corect așa? Eu plătesc fructul, nu frunzele, mie mi se pare corect, ce mare chestie că le-am lăsat frunzele acolo? Nu e de bani propriu zis, e de principiu, că nu-mi place sa plătesc chestii și să le arunc și mai ocupa și mult spațiu frunzele alea.Voi ce părere aveți? Sunt un infractor, dă faliment Lidl din cauza mea?”, a scris românul pe Reddit.

Bărbatul a fost ironizat de Internauți

Reacțiile internauților au apărut imediat, care au fost surprinși de întreaga poveste. Ei au sugerat și alte astfel de posibilătți amuzante, struguri fără ciorchine și sâmburi, pepeni fără coajă și sâmburi, nuci fără coajă, sau pește fără oase.

„Nu e nicio dilemă aici. Se numește 'nesimțire' ce faci tu. Produsul se vinde cum e în magazin. Ce absurd și penibil ești dacă ție chiar ți se pare ok să faci așa”, a comentat un alt utilizator de pe rețeaua de socializare Reddit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 comoara adancuri jpg
test pahar1 jpeg
stat bloc romania jpg
parfum istcok jpg
marire taxe bucuresti jpg
cerere in casatorie kfc facebook jpg
marcaj trecere catedrala jpeg
alimente sanatoase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net