La ce umilință a supus-o Prințul William pe Kate? Primise ultimatum din partea Prințesei de Walles

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul William și Kate Middleton se cunosc de mai bine de două decenii, iar în 2011, cei doi au devenit soț și soție. Relația lor este una strânsă și astăzi, având împreună trei copii. Însă, la început, Kate Middleton a mărturisit că s-a simțit umilită de bărbatul care avea să îi devină soț.

Kate Middleton și Prințul William / foto: Profimedia
Kate Middleton și Prințul William / foto: Profimedia

Astăzi, atunci când ne gândim la Prințul William și Kate Middleton, ne gândim la un cuplu fericit, care pare să se iubească la fel de mult precum în primele zile ale relației. Însă, Kate Middleton a trecut prin clipe dificile în acele prime zile de relație, iar la un moment dat, cei doi au fost foarte aproape de a o lua pe căi diferite.

Cei doi s-au despărțit pentru prima oară în 2004, iar apoi din nou în 2007, moment care a marcat-o profund pe Kate Middleton. Corespondentul regal pentru Mail on Sunday, Katie Nicholl, relata că Prințul William ar fi pus capăt relației deoarece a simțit că relația dintre el și Kate nu mai era „amuzantă”. Iar după ce l-a văzut petrecând în cluburi de noapte alături de alte femei, Kate s-a simțit „jignită”.

Kate și William au fost la un pas de despărțire

De altfel, un apropiat al actualei Prințese de Wales a povestit că acest episod a fost și prima oară când Kate a adoptat o poziție fermă și dură în fața lui William, din cauza modului în care prințul o trata. Kate Middleton i-ar fi spus că îi strica imaginea publică și o umilea, potrivit unui prieten al Prințesei de Wales.

„Ea suportase ani la rând atâtea fete care se aruncau la picioarele iubitului ei și, pentru o vreme, a luat-o ca pe ceva flatant și amuzant, dar, după o perioadă, a început s-o deranjeze. Când l-a văzut și pe el cum se comporta, când erau despărțiți, Kate i-a dat lui William un ultimatum și i-a atras atenția că îi afectează atât ei imaginea, cât și lui”, a mai spus persoana apropiată lui Kate, potrivit okmagazine.ro.

Kate Middleton i-a dat un ultimatum lui William

Actuala Prințesă de Wales i-ar fi mai spus viitorului ei soț la acel moment că nu dorește să fie tratată precum preșul cuiva, iar chiar dacă a trecut cu vederea unele lucruri în trecut, ele au deranjat-o mereu.

Însă, în cele din urmă, în ciuda problemelor de la începutul relației, cei doi au ajuns în fața altarului, rămânând un cuplu puternic chiar și astăzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
crima 2004 jpg
pensionari jpg
priza jpeg
ploaie freepik jpg
ploaie jpg
azuga jpg
8ezZh9izOGs 3L jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net