Cât de mult s-a schimbat Mario Iorgulescu, la trei ani după accidentul mortal pe care l-a provocat! Cum se pozează în Italia: „Viață bună”

Ultima actualizare:

Mario Iorgulescu, în vârstă de 27 de ani, se află în continuare în Italia. Fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu a fost condamnat la jumătatea lunii februarie la 15 ani și 8 luni de închisoare în România, după ce a ucis un om într-un accident rutier în 2019. Iorgulescu jr era și sub influența alcoolului și a drogurilor la momentul accidentului. El a postat pe rețelele sociale fotografii noi cu el în care se observă că Mario Iorgulescu trece printr-o transformare fizică.

Mario Iorgulescu, în urmă cu 4 ani. Foto: Arhivă
Mario Iorgulescu, în urmă cu 4 ani. Foto: Arhivă

Zilele trecute el a postat o fotografie pe rețelele sociale de unde observă că fiul lui Gino Iorgulescu a trecut printr-o evidentă transformare fizică.

Fotografia este însoțită de mai multe cuvinte cu hashtag: ”Relaxare”, ”Viață bună”, ”Cred în justiție”, ”Lege și Ordine”, ”Justiție”, ”Mafie”, ”Toatebune”, sunt hashtag-urile folosite de Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu, martie 2023. Foto: Instagram/ Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu, martie 2023. Foto: Instagram/ Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu nu are iubită

În noiembrie 2022 Mario Iorgulescu a postat o fotografie cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip cu mesajul ”My love”. Internauții au înțeles din această posatre că Iorgulescu jr se iubește cu Bianca Marina.

Mario Iorgulescu, martie 2023. Foto: Instagram Mario Iorgulescu Official
Mario Iorgulescu, martie 2023. Foto: Instagram Mario Iorgulescu Official

”Nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de Instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura. Da, e mult mai serioasă relația acum”, a mai spus Iorgulescu la acea vreme.

După decizia instanței, Bianca Marina a venit cu clarificări privind „relația lor”, după ce Mario Iorgulescu a aflat decizia instanței. Cea pe care a numit-o ”iubirea lui” a făcut lumină cu privire la relația dintre ei. Ea a declarat în presa tabloidă că nu este iubita lui Mario Iorgulescu și că între ei este doar o relație de prietenie și nimic mai mult.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net