Cum să arăți de 30 de ani chiar și la 50! Femeile din Japonia folosesc acest truc de sute de ani

Îngrijirea pielii depinde de multipli factori! Însă, ca să te bucuri de pielea de porțelan este indicat să aplici pe față produse naturale care îndepărtează ridurile și care te vor ajuta să arăți mult mai tânără. În această situație sunt și femeilor japoneze. Acestea nu au semne de bătrânețe pe față, nici măcar la 50 de ani. Iar secretul este centrat pe o mâncare pe care ele o consumă aproape zilnic, dar pe care o aplică și pe piele.

Femeie din Japonia. Foto: Shutterstock.
Femeie din Japonia. Foto: Shutterstock.

Potrivit specialiștilor, femeile japoneze au un mare aliat atunci când își dezvoltă o rutină de îngrijire a pielii. Acestea profită de proprietățile de anti-îmbătrânire ale orezului, care le fac să arate de 30 de ani deși ele sunt trecute de 50. Pentru a fi mai specifici, acest ingredient conține mai mulți compuși care hrănesc pielea, o mențin hidratată și luptă împotriva radicalilor liberi.

În consecință, datorită proprietăților orezului, semnele bătrâneții sunt uitate. Dar, pentru a profita de toate acestea, trebuie să știi să-l folosești și de aceea te vom învăța două secrete profesionale. Înainte de a le pune în practică, nu uitați să faceți un test de alergie pentru a evita efectele adverse.

Cum se folosește orezul pentru a întineri pielea?

Potrivit femeilor japoneze, o modalitate eficientă este de a profita de virtuțile apei de orez. Pentru această sarcină, va fi necesar să înmuiați orezul în apă timp de câteva ore, să strecurați lichidul rezultat și să îl aplicați pe față cu o minge de bumbac. Această rutină, pe care trebuie să o repetăm ​​la fiecare trei zile, poate ajuta la reducerea ridurilor și la luminarea pielii, lăsând-o mai moale și mai luminoasă.

Pe de altă parte, puteți pregăti și o mască de orez care exfoliază pielea și generează o față luminoasă. Pentru a face acest lucru, va trebui să amestecați orezul măcinat cu puțină apă caldă până se formează o pastă și să aplicați pe față. Lăsați masca să acționeze 20 de minute înainte de a clăti cu apă caldă. Potrivit femeilor japoneze, această mască ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și la îmbunătățirea texturii acesteia, făcând-o cea mai bună alternativă pentru îngrijirea pielii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net