Ucraineanca desemnată Miss Japonia a renunțat la coroană. Karolina Shiino, criticată pentru că s-a iubit cu un medic căsătorit

Scandal în Japonia! Karolina Shiino (26 de ani) a câștigat concursul de frumusețe Miss Japonia în ianuarie, stârnind o controversă la nivel național, pentru că este de origine ucraineană, fiind prima persoană străină care obține acest titlu.

Karolina Shiino Miss Japonia
Karolina Shiino a renunțat la titlul de Miss Japonia (Foto: Instagram)

Ea a renunțat zilele trecuta la coroană, dar nu din acest motiv, ci pentru că s-a aflat că este într-o relație cu un medic însurat, potrivit BBC. Aventura modelului a fost dezvăluită de o revistă locală. Inițial, tânăra s-a apărat spunând că nu știa că bărbatul este căsătorit. Însă, luni, organizatorii Miss Japonia au anunțat că ea a recunoscut, în cele din urmă, faptul că era conștientă de mariajul medicului și că și-a cerut scuze că a mințit. De asemenea, ei au mai precizat că titlul de Miss Japonia va rămâne al nimănui în acest an. „Îmi pare cu adevărat rău pentru necazurile uriașe pe care le-am provocat și pentru că i-am trădat pe cei care m-au susținut”, a spus Karolina Shiino.

Karolina Shiino a fost Miss Japonia pentru câteva zile

Karolina Shiino a primit coroana pe 22 ianuarie - fiind prima persoană de origine europeană căruia i-a fost acordată această onoare. Ea s-a născut în Ucraina, apoi s-a mutat cu mama ei în Japonia, când avea doar cinci ani, și a luat numele de familie japonez al tatălui ei vitreg. Karolina vorbește fluent japoneză și știe să scrie în această limbă. Ea a și devenit cetățean naturalizat în 2022.

La primirea titlului de Miss Japonia, s-a declarat onorată: „Nu am fost acceptată ca femeie japoneză de multe ori, dar acum sunt recunoscătoare că am fost acceptată, la acest concurs!”. Victoria ei a venit la aproape 10 ani după ce Ariana Miyamoto a devenit prima femeie afro-asiatică încoronată Miss Japonia, în 2015. Ea s-a născut la Tokyo, pe 20 ianuarie 1994, dintr-un tată indian și o mamă japoneză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net