Premieră istorică! O mamă a devenit Miss Venezuela 2023: „Dedic victoria fiicei mele”

Ileana Márquez Pedroza (27 de ani) a câștigat titlul de Miss Venezuela 2023, fiind prima mămică desemnată regină a frumuseții în această țară. Superba brunetă a venit însoțită de fiica sa, Guadalupe Antonella (11 ani), care a purtat o rochie asemănătoare mamei sale. Copila a fost extrem de fericită că mama ei a devenit Miss.

Ileana Márquez, încoronată Miss Venezuela 2023
Ileana Márquez (27 de ani) va reprezenta Venezuela la Miss Univers 2024 (Foto: EPA-EFE)

Ileana Márquez, născută în Carabobo, va reprezenta Venezuela la Miss Univers, care va avea loc în Ciudad de Mexico, anul viitor. Concursul de frumusețe a început să permită recent participarea mamelor, a femeilor divorțate și căsătorite, dar și a persoanele transsexuale. De asemenea, a fost anunțat faptul că restricția privind vârsta va fi eliminată la următoarea ediție, deschizând mai multe opurtunități pentru femeile care își doresc să participe în viitor la această competiție.

Ileana Márquez este profesoară și model

Fiica ei a urcat pe scenă (Foto: Instagram)
Fiica ei a urcat pe scenă (Foto: Instagram)

Ileana Márquez, care este profesoară, dar și model, și-a îndeplinit visul de a câștiga Miss Venezuela și a devenit prima mamă care a concurat în cadrul francizei. „Venezuela… Mulțumesc că ați crezut în mine. Dedic victoria fiicei mele, dar această victorie nu este doar pentru mine și pentru copilul meu, ci și pentru voi”, a declarat noua regină venezuelană a frumuseții. La proba ținutelor de seară, ea a uimit într-o rochie roșie spectaculoasă, semnată de designerul Julio Mora.

Noua Miss Venezuela a împărțit fanii concursului în două tabere. În timp ce unii laudă acest progres, alții spun că este absurd faptul că regulile concursului s-au schimbat.

„Faptul că am devenit mamă în tinerețe m-a schimbat ca persoană, fiind nevoită să înfrunt standardele unei societăți în care nu mă încadram. Totuși, într-un mod pozitiv m-am maturizat, am studiat, am lucrat și am mers înainte”, a dezvăluit Ileana.

Venezuela a câștigat ultima oară o coroană la Miss Univers în 2013, cu Gabriela Isler, iar la ediția de anul trecut, desfășurată în noiembrie, țara a reușit să obțină un loc în Top 10 cu Diana Silva. Ariana Vera, cea care a fost Miss Venezuela anul trecut, a murit într-un accident de mașină în iunie, în Florida, la numai 26 de ani.

În ultima ediție Miss Univers s-au remarcat două mămici din America Latină Michelle Cohn și Camila Avella.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net