Cum să menții răcoarea în casă cu ajutorul unei sticle cu apă. Trucul care te va salva de dogoarea verii

Nu trebuie să cumpărați un aparat de aer condiționat scump, pentru a învinge căldura care acaparează locuințele pe timp de vară, pentru că soluția este chiar o sticlă obișnuită cu apă!

fata transpirata   ventilator   shutterstock 2177724019 jpg

Pentru a evita ca dogoarea de afară să pătrundă în casă, este indicat să trageți perdelele sau să închideți jaluzelele chiar în cea mai fierbinte parte a zilei. De asemenea, este important să aerisiți, așa că deschideți ferestrele dimineața devreme și seara târziu, când temperatura exterioară este mai rece, permițând aerului proaspăt să circule prin casă. În același timp, este bine să aveți casa izolată.

tip ventilator jpeg

O izolație adecvată, poate ajuta la menținerea răcorii în casă, astfel că nu va trebui să utilizați atât de des aerul condiționat, iar asta va reduce, evident, costurile la energie. De asemenea, când este sezonul prielnic, plantați copaci sau poziționați plante înalte în dreptul ferestrei pentru a face umbră.

Dacă aveți posibilitatea, este de preferat să gătiți afară pentru că, în interior, nu veți face altceva decât să încălziți și mai mult casa. Plitele electrice mici sau craterele sunt o opțiune bună, mai ales vara când îți este drag să stai la un grătar alături de cei dragi.  Limitați aparatele care generează căldură, adică utilizarea cuptoarelor, uscătoarelor și a altor aparate care generează căldură în perioada din zi în care soarele strălucește cu putere. Folosiți becuri LED, care produc mai puțină căldură decât becurile tradiționale cu incandescență, și încercați să zugrăviți casa în culori deschise care pot ajuta la reflectarea luminii soarelui.

Cum menții răcoarea în casă cu ajutorul unei sticle de apă

Pe TikTok circulă un clip viral în care o femeie din Marea Britanie, ne dezvăluie cum putem menține răcoarea în casă, folosind o simplă sticlă de apă. Tot ce trebuie să facem este să umplem sticla cu apă și să o ținem la congelator peste noapte. Dimineața, scoatem sticla și o punem în fața unui ventilator normal, care nu trebuie să coste o căruță de bani, și astfel în casă veți avea parte de aer rece, perfect pentru zilele în care vă topiți de căldură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net