Plantele de interior care absorb căldura și ajută la reîmprospătarea aerului din casa ta

Ultima actualizare:

Uită de căldură și împrospătează aerul din casă având aceste plante de interior. Pe lângă faptul că servesc drept decor, aceste plante sunt perfecte deoarece absorb căldura.

Aloe Vera este capabilă să emită cantități mari de oxigen. Foto: Click.
Aloe Vera este capabilă să emită cantități mari de oxigen. Foto: Click.

Plantele, o alternativă bună la aparatele de aer condiționat

Temperaturile ridicate care s-au resimțit în mai multe zone din țară deja din cauza valului de căldură care lovește România, în funcție de vreme temperaturile maxime au ajuns să depășească 30 de grade. Pentru a face acest anotimp mai suportabil, îți spunem care sunt plantele de interior care absorb căldura și la ajută la reîmprospătarea aerului din casa ta.

Plantele, pe lângă faptul că servesc drept decor, sunt excelente de avut acasă, mai ales în aceste vremuri când temperaturile ridicate sunt foarte intense; a avea plante este o alternativă mai bună la aparatele de aer condiționat și ventilatoare. Plantele pot ajuta la purificarea aerului și să ofere acea senzație de prospețime imediat și mai ales mai economic. Iată 3 plante de interior care absorb căldura și ajută la răcirea aerului din casa ta: 

Palmierul Areca

Printre principalele plante care absorb căldura din interiorul locuințelor se numără Palmierul Areca. Este vorba despre o plantă cu tulpina foarte groasă și frunze lungi, este originară din insula Madagascar, deci se adaptează foarte bine la temperaturi ridicate; Pe lângă faptul că servește drept decor, este una dintre plantele care se păstrează în mod obișnuit în casă și asta pentru că ajută la împrospătarea aerului și la purificarea acestuia.

Limba soacrei

O altă plantă de interior care absoarbe căldură este limba tigrului sau limba soacrei, având frunze foarte lungi, acestea purifică aerul, permițându-i să dea acea senzație de prospețime în încăperile în care este amplasată. Credeți sau nu,limba soacrei este o altă plantă care, pe lângă frumusețea ei, servește drept decor, fiind una dintre acele plante care ajută la absorbția excesului de umiditate, ceea ce ajută la reglarea temperaturii.

Aloe Vera

Această plantă este foarte des întâlnită în case și este o plantă medicinală care este utilizată pe scară largă pentru a prepara unele remedii casnice, în special cele care necesită îngrijire a pielii. Această plantă este aloe vera, care datorită proprietăților sale este capabilă să emită cantități mari de oxigen care sunt folosite pentru a scădea temperatura spațiilor în care este plasată. Este perfectă pentru a reîmprospăta aerul din casa ta, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net