Cum să scapi defenitiv de buruienile din grădină. Metoda pe care o folosec doar grădinarii pricepuți

Avem soluția prin care poți să scapi defenitiv de buruienile din grădină. Metoda este folosită doar de cei mai pricepuți și experimentați grădinari. Florile tale vor arăta mai bine ca niciodată, iar grădina va avea un aspect plăcut tot timpul anului.

Cum să scapi defenitiv de buruienile din grădină. Foto: colaj/pinterest
Cum să scapi defenitiv de buruienile din grădină. Foto: colaj/pinterest

Toți cei care stau la curte se confruntă cu această problemă. Cum poți să elimini bălăriile care îți mânăncă timp, energie și îți provoacă nervi? Ei bine, în această perioadă a anului multă lume care locuiește la casă caută soluții pentru a anihila buruienile. Din păcate, oricâtă muncă ai depune, după câteva zile locul e din nou invadat și cucerit de natură.

Există însă un truc pe care horticultorii îl folosesc cu mult succes, dar de care oamenii obișnuiți n-au aflat până acum. Așadar, vrei o curte precum cele din reviste sau de pe facebook. Mai mult, soluția este prietenoasă cu mediul înconjurător. Iată ce trebuie să faci.

Cum eliminam buruienile din grădină. Trucul pe care doar grădinarii îl cunosc

Pentru această metodă folosită de grădinarii experimentați vom exclude produsele chimice din comerț. E cunoscut faptul că acestea pot afecta plantele și florile pe care te-ai chinuit să le crești în grădină.

Deci, cum scăpăm de fapt de buruieni? Ei bine, vom folosi ingrediente care există în casa oricărei persoane. Nu ai nevoie decât de apă și de ziare. E drept, sunt necesare foarte multe ziare pentru acest proces.

Pentru a avea o grădină frumoasă, mai întâi trebuie să găsești zonele infestate și apoi să le uzi abundent. Ulterior, vei adăuga bucăți din ziare, iar apoi e important să acoperi cu rumeguș și să uzi din nou.

Metoda prin care scapi de buruienile din grădina este simplă și dă rezultate pe termen lung. Hârtia este cheia în acest proces, deoarece ea prevene apariția nedorită a buruienilor din curtea ta.

Ai nevoie de apă, hârtie de ziar și rumeguș pentru a scăpa de buruienile din curte

Există și alte variante prin care poți elimina buruienile din grădină. Rata de creștere a bălăriilor scade drastic dacă folosim sifonul sau bicarbonatul de sodiu. Totodată, săpunul de casă este ideal pentru eliminarea dăunătorilor, conform supermg.com. Acesta trebuie răcit și apoi combinat cu sare și oțet. Soluția obținută se aplică apoi pe solul cu bălării.

O altă opțiune este să ne folosim de oțet. Acesta înlocuiește cu mare succes erbicidele moderne dacă este combinat cu apă, acid citric, alcool și detergent de spălat vase. Atenție, însă, deorece anumite metode care te scapă de buruienile din curte nu pot fi folosite în grădinile cu legume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net