Cum și-a refăcut viața bodyguardul Dianei, singurul supraviețuitor al accidentului din Paris

Trevor Rees-Jones, bodyguardul Dianei, a fost singurul supraviețuitor în urma accidentului care a curmat viața prințesei Diana, pe 31 august 1997. După ani întregi în care nu s-a știut nimic despre Trever Rees-Jones, bărbatul a fost surprins la o sesiune shopping, alături de familie, în Shropshire.

Bodyguardul Dianei, considerat vinovat de unii britanici
Bodyguardul Dianei, considerat vinovat de unii britanici

În urma accidentului devastator, în urmă căruia Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed, și-au pierdut viața, cel care era însărcinat cu paza Dianei, s-a ales cu răni grave și a petrecut zece zile pe patul de spital, în comă profundă.

Bodyguardul Dianei, singurul supraviețuitor al accidentului
Bodyguardul Dianei, singurul supraviețuitor al accidentului

Medicii s-au luptat să îi salveze viața, după ce a suferit leziuni numeroase în zona pieptului și a capului. Medicii plasticieni și esteticieni i-au montat peste 150 de părți din titan pentru a-i reconstrui chipul, conform DailyMail.co.uk. 

Aici puteți vedea cum arată în prezent bodyguardul Dianei 

Citește și: Noi mărturii șocante despre moartea prințesei Diana 

În urma accidentului, viața lui Trevor Rees s-a schimbat radical, iar bărbatul nu-și dorește nimic altceva mai mult decât să aibă parte de liniște și să nu se afle în atenția presei. Nu vrea să își aducă aminte despre noaptea fatidică care a curmat viața uneia dintre cele mai îndrăgite personalități din istoria Marii Britanii. 

Trevor Rees-Jones nu era pregătit pentru o datorie atât de mare 

Trevor Rees-Jones, bodyguardul care se afla cu Diana în Paris, era în slujba ei de doar câteva săptămâni și nu fusese pregătit în scopul de a proteja un membru al Familiei Regale. Mai mult, fostul soldat nu a cerut niciun fel de lămuriri și indicații din partea Scotland Yard atunci când a aflat că trebuie să se ocupe de siguranța Dianei pe timpul șederii ei în Franța. Mulți sunt de părere că lipsa de experiență a lui Trevor a jucat un rol-cheie în întâmplarea tragică. 

Vezi și: Moartea Dianei, învăluită de teorii ale conspirației 

După accident, Trevor Rees-Jones s-a întors în orașul natal, iar la scurt timp a început o colaborare cu AstraZeneca, compania care este producătoarea vaccinului împotriva Sars-CoV-2 care poartă aceeași denumire. Noi informații despre viața bodyguardului supraviețuitor vor fi făcute publice într-un nou documenar despre viața Dianei, care urmează să fie lansat în preajma zilei de 31 august, relatează Daily Mail. 

Sursă foto: Gettyimages

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
infidelitate 0 jpeg
masina accident jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
image
image
image
image
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan