Dafinul ținut sub pat atrage norocul și fericirea. Dar care este motivul neașteptat pentru care este bine să arzi frunzele acestei plante

Frunzele de dafin nu servesc doar la asezonarea preparatelor sau ca infuzie pentru un fel de ceai, ci au și un alt scop care depășește partea comestibilă, deoarece, potrivit unor experți ezoteriști, această plantă la momentul arderii are o semnificație spirituală care te va ajuta să ai o vibrație mai bună în casa ta.

frunze de dafin freepik jpg

După cum se știe, planta de dafin este una dintre cele mai speciale dintre plantele medicinale, deoarece a fost folosită în mod tradițional în ședințele de aromoterapie ca agent inductor de relaxare. Acest lucru se datorează componentelor sale organice, precum pinenului, care eliberează uleiuri esențiale capabile să reducă nivelul de cortizol din corpul nostru, care la rândul său ajută la ameliorarea anxietății.

În ciuda acestui fapt, dafinul este foarte adorat și în rândul specialiștilor ezoterici, deoarece se spune că arderea frunzelor sale în casa ta va ajuta la protejarea și la eliminarea tuturor acelor energii negative care au rătăcit și care ar putea provoca unele lupte între membrii familiei care locuiesc acolo.

Acesta este sensul spiritual al arderii frunzelor de dafin în casa ta

Pentru mulți experți în domeniu, frunzele de dafin sunt pline de misticism, întrucât se presupune că această plantă are diferite obiective, dintre care unul este ca așezând-le într-un anumit fel sub pat sau pernă să atragă norocul și fericirea; iar în interiorul portofelului funcționează ca un magnet pentru ca banii să intre.

Pe de altă parte, prin arderea frunzelor de dafin, acestea pot avea și capacitatea de a calma, armoniza și relaxa mediile din casa ta; și să elimine energiile negative care afectează bunăstarea celor care se află acolo.

Între timp, arderea frunzelor de dafin cu o bucată de cărbune este foarte utilă pentru a obține „atenția deplină”, adică o stare de spirit minunat de relaxată care ne-ar ajuta să depășim stresul pe care îl trăim zilnic. Pe lângă aroma plăcută, se va răspândi prin diferitele încăperi, parfumându-le și reînnoind energia casei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net