Ce se întâmplă dacă pui frunze de dafin în toaletă. După ce vei încerca asta o dată, o vei face mereu!

Toate gospodinele ar trebui să știe acest truc! Este vorba de cel cu frunze de dafin în vasul de toaletă. Aceste foi de dafin au numeroase beneficii pentru sănătate și pot fi folosite cu mare încredere în gospodărie, în aspecte legate de curățenie. Iată motivul pentru care acestea se adaugă în vasul de toaletă.

Motivul pentru care se adaugă frunze de dafin în vasul de toaletă / Foto: Freepik
Motivul pentru care se adaugă frunze de dafin în vasul de toaletă / Foto: Freepik

Tu știi de ce trebuie să adaugi frunze de dafin în vasul de toaletă? Ei bine, acest mic truc ar trebui cunoscut de toate gospidinele, pentru că va oferi un aer proaspăt casei. Mai exact, pot fi folosite pentru a șterge suprafața instalațiilor sanitare și te ajută să scapi și de mirosurile neplăcute.

Trucul pe care este bine să-l știe toate gospodinele

Plantele acestea sunt deosebit de utile atunci când este nevoie să curățați toaleta. Pentru a face acest lucru trebuie să puneți într-un vas 6 frunze și un litru de apă clocotită. Se lasă să acționeze câteva minute. Când lichidul s-a răcit, se toarnă în toaletă amestecul obținut, în timp ce frunzele pot fi folosite pentru a șterge suprafața instalațiilor sanitare. Totodată, aceste funze de dafin, cum am menționat, te ajută să scapi și de mirosurile neplăcute.

Astfel, poți aprinde câteva foi de dafin în vase adânci direct în baie, lăsându-le să fumege până nu mai rămâne nimic din ele pentru a avea un parfum mai special în încăpere. Cu ajutorul acestui truc poți să economisești sume mari de bani, fără a mai apela la produse scumpe din comerț.

De asemenea, poți arunca și câteva frunze de dafin în toaletă pentru parfumarea vasului în sine. Foile de dafin au beneficii și pentru alte încăperi din casă, specialiștii în curățenie recomandând să aprinzi frunze de dafin și în dormitor, pentru a scăpa de umezeală și pentru a te ajuta să ai o stare de bine, somnul fiind îmbunătățit. Uleiurile esențiale pe care le conține planta aduc în cameră o prospețime la scurt timp după procesul arderii și, în plus, e ajută să scapi de durerile de cap.

Eucaliptolul ajută la desfundarea nasului atunci când suntem răciți. Totodată, se mai spune că, uleiurile esențiale ajută la relaxarea organismului, ameliorează oboseala, insomnia și stresul.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
padure pixabay jpg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
valentin ceausescu in tinerete jpg
principalii candidati la primaria capitalei jpg
tiff cluj gala deschidere
image
actualitate.net
image
actualitate.net