De-a râsul-plânsul! Un bărbat refuză să-și părăsească locuința, deși ansamblul rezidențial în care trăiește trebuie să fie demolat

Situație neobișnuită într-un cartier din orașul scoțian Wishaw. Un bărbat de 67 de ani refuză să părăsească apartamentul în care locuiește, rămânând singurul locuitor al unui ansamblu de 8 blocuri care urmează să fie demolate. 

Nick Wisniewski nu mai are vecini de un an (foto: Profimedia)
Nick Wisniewski nu mai are vecini de un an (foto: Profimedia)

Pe numele său Nick Wisniewski, pensionarul nu vrea sub nici un chip să-și părărească locuința din cartierul Stanhope Place. Chiar dacă e înconjurat de 127 de apartamente părăsite de proprietarii lor de peste un an, din decembrie 2021, de când au fost înștiințați că acest complex de locuințe se va demola. Nick a refuzat în mod constant propunerea municipalității, care i-a oferit 42.000 de dolari plus doi ani de chirie plătită în orice altă parte s-ar muta.

A cheltuit 2.400 de dolari pentru a-și redecora apartamentul (foto: Profimedia)
A cheltuit 2.400 de dolari pentru a-și redecora apartamentul (foto: Profimedia)

Numai că, deși recunoaște că se simte singur uneori în „cartierul fantomă”, pensionarul refuză să fie cumpărat. Ba chiar a cheltuit 2.400 de dolari pentru a-și redecora apartamentul, schimbându-și sufrageria și înfrumusețându-și holul. „Am pictat tot apartamentul și am adăugat niște tapete în hol și în sufragerie. Am pus și lambriuri din lemn în hol, arată foarte frumos. A trebuit să-mi iau și un aragaz nou. Nu mă îngrijorează cheltuirea banilor pe apartament, deoarece cred că voi fi aici pentru o perioadă de timp”, a declarat bărbatul pentru Daily Mail.

Nick și-a cumpărat apartamentul în 2017, în baza legii „Dreptul de a cumpăra”, care i-a ajutat pe chiriași să-și cumpere locuințele la un preț redus. Iar de când vecinii săi au decis să părăsească proprietatea, cartierul a devenit o adevărată groapă de gunoi, deoarece atunci când au plecat, foștii locatari au aruncat aragazuri vechi, saltele sau mașini de spălat.

De asemenea, cum oamenii au plecat, în cartier nu există acum nici securitate, însă Nick spune că nu a avut niciodată probleme. „Apartamentele au rămas goale după ce oamenii s-au mutat. Nu există securitate și unele persoane pot intra în case, au fost sparte multe geamuri de-a lungul timpului. Din fericire, eu nu am avut probleme”, a mai spus el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net