De ce a fost ucis cu brutalitate un român din Anglia? Ce făcuse cu doar câteva ore înainte de deces

A fost găsit înjunghiat pe o stradă din Marea Britanie. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, din Motru, plecat în străinătate la muncă. Poliția a deschis o anchetă, au fost audiate mai multe persoane care îl văzuseră pe bărbat. În seara decesului, omul câștigase 2.000 de euro la cazino.

Bărbatul a fost găsit înjunghiat pe o stradă din Marea Britanie Foto: gorjonline.ro
Bărbatul a fost găsit înjunghiat pe o stradă din Marea Britanie Foto: gorjonline.ro

Bărbatul a fost văzut în cazino 

Ștefan Stelian Moraru a fost găsit de către polițiștii englezi, pe stradă, luni dimineața, înjunghiat în abdomen. Rică, așa cum îl știau motrenii, era deja mort. Poliția a deschis o anchetă și au fost audiate mai multe persoane care-l văzuseră pe Moraru, duminică seara, într-un cazino situat în apropierea imobilului în care locuia.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care acesta a fost ucis. Potrivit unor apropiați ai familiei lui Rică, acesta locuia împreună cu un cetățean român din Mehedinți, care ar fi spus că l-a lăsat, în jurul orei 3,00 în cazino.

Acesta a susținut că, în momentul în care el a plecat, Rică avea vreo 2.000 de lire la el, pe care-i câștigase în acea noapte. Unele surse afirmă că și acesta se află în cercul de suspecți, în contextul în care, a doua zi, nu sunase la poliție să anunțe dispariția lui Rică, în condițiile în care motreanul nu ajunsese la locuință până luni după-amiază.

Moartea bărbatului, anunțată pe rețelele de socializare

Moartea lui Rică a fost anunțată, pe o rețea de socializare, de fratele său. ,,El este Rikă, fratele meu, mai bine zis a fost până ieri 20-03-2023, căci cineva s-a gândit să îl omoare cu sânge rece. Eu acum nu am cuvinte să îmi exprim durerea. Frățiorul meu nu te voi uita niciodată”, a scris Roly.

Sute de motreni au transmis mesaje de susținere și condoleanțe pentru familia lui Rică. ,,Nu pot crede așa ceva! D-zeu sa îl odihnească în pace! O pierdere enormă ptr mine, am fost prieteni foarte buni!”, a scris Alin. ,,Foarte trist, fără cuvinte! L-am avut elev, totodată prieten. Dumnezeu să-l odihnească!”, a postat un alt apropiat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net