De ce prețurile din aeroporturi sunt mult mai mari decât în magazine. Motivul real pentru care plătim de 3 ori mai mult

Atunci când vine vorba despre modalități de transport, avionul este una dintre cele mai sigure, cât și comode opțiuni pe care le avem la dispoziție. Însă, indiferent cât de mult ne-ar plăcea să zburăm, mai mult ca sigur am observat, deja, un detaliu absolut bizar, atunci când ne aflăm în aeroport! Prețurile sunt mult mai scumpe, decât în mod obișnuit!

Prețurile în aeroport sunt mult mai mari / foto: Pixabay
Prețurile în aeroport sunt mult mai mari / foto: Pixabay

În zilele noastre, dacă vrem să călătorim pe distanțe mari, atunci singura opțiune cu adevărat practică pe care o avem la dispoziție este avionul. Iar, pentru cei mai mulți dintre noi, probabil că acest lucru nu ne deranjează deloc, deoarece avionul este o modalitate extrem de sigură, comodă, dar și ieftină, de a călători. Însă, este foarte posibil ca banii pe care îi economisim pe biletul de avion să fie cheltuiți în aeroport, pe produse care se vând mult mai scump decât ar trebui!

Cu siguranță ni s-a întâmplat să ajungem la aeroport și să ni se facă sete, sau foame, așa că ne-am decis să intrăm la unul de la magazinele de acolo, pentru a cumpăra ceva. Însă, surpriză, totul este mai scump decât prețurile din afara aeroportului! Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la shtiu.ro, explicația este una surprinzătoare!

De ce sunt atât de scumpe produsele din aeroport

Se pare că primul lucru pe care trebuie să îl avem în vedere este că acele magazine sunt private! Adică, patronii lor plătesc chirie autorităților pentru acel spațiu, așa că vor crește prețul produselor, pentru a putea asigura banii necesari!

În al doilea rând, în multe aeroporturi de pe glob există diferite restricții, în ce privește prețurile produselor care se vând în aceste locuri. Astfel, pentru ca vânzătorii să își asigure profitul, se poate ajunge în situații în care o cafea în aeroport poate costa chiar și de trei ori mai mult ca în orice altă parte.

Însă, indiferent de preț, dacă urmează să ne îmbarcăm într-un zbor care va dura chiar și peste 10 ore, cel mai probabil că vom dori să mâncăm și să bem ceva, înainte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net