De ce trebuie să pui sare în colțurile casei. Trucul uimitor, dezvăluit de Mihai Voropchievici

Ultima actualizare:

Există diverse trucuri despre care se spune că îți poate schimba viața în bine. Astăzi, îți dezvăluim unul dintre acestea. Și este extrem de simplu, durează doar câteva secunde. Mai exact, tot ceea ce trebuie să faci este să pui sare în colțurile casei. Citește acest articol și află ce se întâmplă dacă faci acest lucru!

Sarea te scapă de ghinion. Foto: Click.
Sarea te scapă de ghinion. Foto: Click.

Ce se schimbă în viața ta dacă pui sare în colțurile casei

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat ce poți face ca să scapi de energiile negative din casa ta și asta mai ales dacă abia ce te-ai mutat în această locuință. Expertul susține că este esențial să îndepărtezi energii nefaste existente, ca să nu le ții alături de tine pe viitor.

Mihai Voropchievici a dezvăluit ingredientul care te ajută să scapi de ghinion și să ai parte de o atmosferă benefică în propria casă.

Pune câte o lingurință de sare în fiecare colț al casei. Lasă șapte zile. Sare mare, grunjoasă. Începi să pui de la intrare pentru fiecare colț și când dai afară sarea după șapte zile, o iei cu o mătură nouă, de pai, nu de plastic și iei de la cel mai îndepărtat colț și până la ușă.

Le-ai strâns pe toate în făraș, pe care le vei pune la toaletă, nu la coșul de gunoi, pentru că sunt captatoare de energii. Încă un secret, bagi jumătate de mătură în afară, jumătate în casă și spui: <Afară din casa mea energii negative>, a explicat specialistul.

Sarea, acest banal ingredient, te poate scăpa de energiile negative acumulate de-a lungul timpului de la cei care au locuit aici, dar și cei care au fost în vizită. În acest sens, sarea trebuie pusă la colțurile casei. Și puteți face acest lucru de fiecare dată când simțiți că traversați o perioadă nefastă.

Ce te mai scapă de ghinion

Pe lângă sare, Mihai Voropchievici a dezvăluit și despre un alt truc care ține răul departe de ține. În acest de-al doilea caz, se recomandă folosirea cristalelor de protecție. Ele îți aduc bunăstarea și belșugul în casă.

image
image
image
image
image
image
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
politia nu treceti jpeg
Accident 2 Mai Vama Veche jpg
STB FB jpg
piata unirii shutterstock jpg
probleme de auz jpeg
femeie buchet de flori jpg
vreme 1 mai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net