De ce trebuie să speli pe jos cu apă și sare? Trucul pe care numai gospodinele adevărate îl știu

Sarea este naturală, așa că este un agent de curățare excelent și sigur. De asemenea, este ușor abrazivă, fiind foarte bună pentru a curăța mizeriile lipite. Sarea are proprietăți antibacteriene, așa că poate ajuta la eliminarea unor germeni în timpul curățării. Află de ce trebuie să cureți pardoseala cu sare. Trucul pe care numai gospodinele adevărate îl știu.

Sare  jpg

Cum spuneam, sare este foarte bună pentru îndepărta pete și este un bun dezinfectant, iar asta o face ideală pentru curățat pardosele. De asemenea, este un produs recomandat în eliminarea energiilor negative, așa că atunci când puneți sare în soluția cu apă cu care vreți să curățați pardoseala, este bine să spălați, de la geam spre ușă, pentru a elimina energiile negative.

La ce puteți folosi sarea în casă

Dacă vă confruntați cu furnici în casă, tot ce trebuie să faceți este să le blocați calea prin presărarea de sare. Este cel mai simplu mod de a ține departe o familie de furnici. 

De asemenea, sarea te poate ajuta să scapi de toate tipurile de pete. Să zicem că ați vărsat niște lapte, sau niște sos pe placa de bucătărie sau pe aragaz, iar acestea refuză să dispară. Tot ce trebuie să faci este să aplici o pastă de sare și apă caldă și să o lași să rămână pe zona pătată pentru o perioadă de timp. Frecați-o cu putere, iar rezultatul va fi ca și cum pata nu ar fi fost aproape niciodată acolo.

Oalele și tigăile din oțel inoxidabil nu-și păstrează strălucirea inițială atât de mult timp și, de asemenea, se pătează cu pete de arsură, dar sarea și o lămâie proaspăt curățată pot face ca aceste obiecte de bază, din bucătărie, să arate din nou ca noi. Puneți aproximativ o jumătate de cană de sare de masă într-un castron mic și tăiați o lămâie proaspătă în două. Puteți curăța vasele cu mișcări ușoare, fără să apăsați, pentru a evita să zgâriați vasele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net