Mirosuri urâte în papuci? Un ingredient din bucătărie te scapă de această problemă

Cu siguranță poate fi deranjant, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur, dacă încălțările emana un miros neplăcut. În ciuda faptului că poți rezolva problema cu o mulțime de produse care există pe piață, nici măcar unul dintre ele nu este mai eficient ca această metodă! Iată trucul cu efect garantat, în doar 24 de ore.

Trucul cu efect în doar 24 de ore care te scapă de mirosurile urâte din încălțări / Foto: Freepik
Trucul cu efect în doar 24 de ore care te scapă de mirosurile urâte din încălțări / Foto: Freepik

Dacă te-ai săturat de mirosul neplăcut din pantofi, află că poți scăpa de acesta printr-o metodă simplă, cu efect în doar 24 de ore și ai nevoie de un singur ingredient, pe care cu siguranță îl deții în bucătărie. Așadar, nu te mai ținem în suspans. Iată trucul cu bicarbonat de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu te scapă de mirosurile urâte din încălțări

Folosit în panificație ca agent de fermentare, deoarece eliberează dioxid de carbon atunci când reacționează cu acidul sau cu căldura, bicarbonatul de sodiu este o sare anorganică care se comercializează adesea sub formă de pulbere, care, totodată, este utilizat într-o gamă largă de produse nealimentare, cum ar fi detergenții de rufe și articolele de îngrijire personală.

Și, cu siguranță, sunt mulți cei care nu știu că acesta te poate ajuta să scapi și de mirosurile neplăcute din încălțări, reprezentat de bacterii sau anumite afecțiuni medicale. Cum îl poți folosi? Este un truc foarte simplu, doar presari bicarbonat de sodiu în interiorul pantofilor și lași să acționeze peste noapte. A doua zi, după ce ai scuturat excesul, te poți bucura de încălțăminte ca și nouă, fără urmă de miros urât.

Alte metode prin care poți scăpa de mirosul neplăcut

Iar, dacă nu ai în posesia ta bicarbonat de sodiu, există un alt produs care te poate ajuta: uleiul de lavandă. Câteva picături în interiorul încălțămintei și scoase la aer curat, te scapă de problemă. De asemenea, mai poți folosi pudră de talc, în special în cazul în care transpiri destul de mult. În același timp, mai poți pune pantofii la...congelator.

Această metodă nu doar că te scapă de mirosul urât, ci, datorită temperaturilor scăzute care vor ucide bacteriile care produc aceste mirosuri, ajută și la deshidratarea și la eliminarea umezelii cu care se hrănesc bacteriile din încălțăminte. Atenție! Dacă apelezi la această metodă, nu uita să îți pui încălțările într-o pungă înainte de a le pune în congelator.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net