Bicarbonatul de sodiu, soluția ideală pentru încălțămintea urât mirositoare

Ultima actualizare:

Bicarbonatul de sodiu este ingredientul-vedetă utilizat de majoritatea gospodinelor, el fiind utilizat în mai multe scopuri. Bicarbonatul de sodiu are extrem de multe beneficii și s-a dovedit a fi de un real succes în rândul problemelor de sănătate sau în curățenia casei și a anumitor obiecte.

image

Astăzi vă vom prezenta câteva modalități prin care puteți curăța încălțămintea urât mirositoarea după doar o simplă folosire a bicarbonatului de sodiu.

Cum scapi de mirosul neplăcut din încălțăminte

Majoritatea populației se confruntă cu problema mirosurilor extrem de neplăcute din încălțăminte. Bicarbonatul de sodiu este un remediu excelent în scopul rezolvării acestei probleme, fiind cunoscut pentru puterea sa de a le elimina. 

Tot ce trebuie să faci este să umpli 2 cârpe cu câte 2 linguri de bicarbonat de sodiu, pe care ulterior le legi bine și le pui în încălțăminte. Lași cârpele cu bicarbonat acolo până când vei încălța, din nou, pantofii.

Bicarbonatul de sodiu, cel mai bun înălbitor pentru rufe

Dacă te-ai săturat să investești bani în detergenți pentru curățarea rufelor, însă rămâi dezamăgit de rezultate, bicarbonatul de sodiu este indicat și în acest proces.

Fiind un produs alcalin, el îndepărtează cu ușurință petele și murdăria din țesături. Potrivit ultimelor descoperiri, odată dizolvat în apă, bicarbonatul de sodiu interacționează cu acizii din pete și astfel ajută la dizolvarea lor.

Adaugă 110 grame de bicarbonat de sodiu în detergentul de rufe pe care îl folosești. Vei observa o curățire optimizată a rufelor.

Bicarbonatul de sodiu, odorizant nu doar pentru pantofii urât mirositori

Bicarbonatul de sodiu este de mare ajutor în combaterea problemelor cu transpirația. În timp ce mulți își pun speranța în deodorante care promit să îi scape de mirosul urât și transpirația excesivă, multe dintre ele nu oferă rezultatele dorite.

În acest caz, bicarbonatul de sodiu elimină mirosul transpirației. Îl poți aplica direct pe axile, sau îl poți amesteca împreună cu un strop de ulei de cocos, de shea sau amidon de porumb, pentru a-l transforma într-un deodorant de casă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net