Descoperire șocantă despre preotul mort pe autostradă! Ce i-a produs, de fapt, decesul

Preotul mort pe autostradă, Remus Dobra (45 de ani), care a încetat din viață în urma unui teribil accident pe autostrada A1, avea permisul de conducere suspendat și nu prea obișnuia să respecte legislația, lucru din cauza căruia s-a produs și decesul.

Preotul Remus Dobra nu purta centură de siguranță și avea permisul suspendat
Preotul Remus Dobra nu purta centură de siguranță și avea permisul suspendat

Citește și: Umilitor! Ea a fost obligată la divorț să-i lase fostului soț poze nud

Pe 27 septembrie, preotul mort pe autostradă rula cu o viteză destul de mare pe A1 și nu purta centură, lucru pe care îl obișnuia să-l facă regulat. Anchetatorii spun că dacă respecta regulile de circulația, iar centura de siguranța era folosită, acest lucru putea să-i salveze viața în impactul produs. Din păcate, acesta nu a avut nicio șansă.

Mai vezi și: Aici se ascund miliardarii când vine Apocalipsa! 

Autoturismul condus de către preotul Remus Dobra (45 de ani) din Dumbrăvița, o localitate de lângă Timișoara, a suferit un accident marți, 27 septembrie, pe Autostrada Vestului (A1), în zona localității Vinga, județul Arad.

Iată și: Femeia care arată la bătrânețe „ca la 25 de ani”. De ce sunt îngrijorați fanii ei

Preotul mort în accidentul de pe autostradă a acroșat partea din spate a unui autocamion, iar apoi mașina sa a fost proiectată în parapetul lateral al autostrăzii.  

Potrivit anchetatorilor, preotul Remus Dobra folosea un dispozitiv pentru a bloca semnalul de alarmă a centurii. Astfel, în momentul producerii accidentului, el a fost aruncat din mașină.

Cum am putea să vă atragem atenția? Încercăm prin cuvinte, fotografii, evenimente reale, iar următorul material le cuprinde pe toate trei! Să nu ne pierdem în detalii… 

Pentru că în momentul de față acest lucru nu l-ar mai afecta, conducătorul autoturismului avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată pentru nerespectarea regulilor de depășire. Neadaptarea vitezei la condițiile meteo și nepurtarea centurii de siguranță au „condus” conducătorul auto pe ultimul drum. Nu păcălești doar senzorul centurii de siguranță cu acel mic artificiu, ci te păcălești și pe tine”, au transmis cei de la Poliția Locală. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG