Descoperire șocantă făcută de o mamă! Cum și-a găsit fiul după ce a folosit o aplicație pe telefon

O tragedie cumplită a lovit o familie din Anglia, după ce o mamă și-a descoperit fiul zăcând mort la marginea unui drum, folosind o aplicație de localizare a telefonului acestuia. Șoferul care a comis fapta avea permisul suspendat și fugise de la locul accidentului!  

Tânărul avea doar 22 de ani când a fost ucis. / foto: Josh Ashworth/Facebook
Tânărul avea doar 22 de ani când a fost ucis. / foto: Josh Ashworth/Facebook

Părea o zi ca oricare alta pentru familia din Grantham, Lincolnshire, din vestul Angliei. În vârstă de doar 22 de ani, tânărul Josh Ashworth a plecat seara de acasă, pentru a se întâlni cu câțiva prieteni, chiar rămânând în contact cu familia sa, prin telefon, de-a lungul serii, conform articolului mirror.co.uk.

Până în acest punct, nimic nu părea să meargă prost, însă lucrurile au început rapid să ia o întorsătură dramatică. A doua zi dimineață, familia tânărului a observat cu îngrijorare că acesta nu era acasă, iar orice încercare de a-l contacta pe Josh rămânea fără succes.

În cele din urmă, îngrijorarea familiei crescând pe măsură ce trecea timpul, mama tânărului a profitat de o aplicație instalată pe telefonul Iphone al acestuia, ce permitea localizarea aparatului. Preț de câteva clipe, familia a răsuflat ușurată când a văzut că telefonul apărea pe hartă în apropiere, staționar. Însă, când aceștia au ajuns la locație, au avut parte de un șoc teribil, găsindu-l pe Josh zăcând mort lângă drum, cu răni grave provocate de o lovitură de mașină.

Șoferul fugise de la fapta locului pentru că avea permisul suspendat

În urma anchetei autorităților, ucigașul a fost identificat rapid, fiind un tânăr în vârstă de tot 22 de ani, pe nume Cole Tresidder. Acesta avea, în acel moment, permisul suspendat, iar martori din localitate au spus că au văzut în acea seară mașina acestuia, pe care o conducea cu viteză. Motivul suspendării permisului era tot conducerea neglijentă, lovind, cu doar câteva luni în urmă, mașini parcate în localitate. Șoferul a declarat că nu a văzut că a lovit un om, presupunând, din cauza întunericului, că era vorba despre un animal.

Cu ocazia supsendării permisului din cauza șofatului neglijent, Cole Tresidder fusese reținut de poliție după o urmărire, iar în posesia sa găsit cocaină. După uciderea lui Josh Ashworth, șoferul s-a predat poliției spre după-amiază, când a apărut în știrile locale vestea cumplitei morți.

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net