Tragedie în rugby: trupul unui sportiv a a fost găsit, la 14 luni după dispariție

Ultima actualizare:

Rugbiul internațional „se cutremură”, după ce un trupul unui fost sportiv, dat dispărut de mai bine de un an,  a fost găsit în America.

Un fost jucător de rugbi a fost găsit mort, la 14 luni de la dispariția sa (FOTO: Getty Images)
Un fost jucător de rugbi a fost găsit mort, la 14 luni de la dispariția sa (FOTO: Getty Images)

La vremea aceea în vârstă de 36 de ani, Bryn Hargreaves a fost, deodată, de negăsit. Nici Poliția, nici câinii specializați în căutarea de oameni nu au reușit să-i dea de urmă, spre îngrozirea apropiaților săi și a celor care l-au cunoscut.
Într-o dimineață din ianuarie 2022, fostul rugbist n-a mai apărut la serviciu, oamenii de la job-ul său altertând autoritățile. Căutările au fost demarate imediat, fără niciun rezultat, însă. Mai bine de un an mai târziu, fratele său a anunțat că, între timp, fostul jucător de rugbi a fost găsit mort. „Odihnește-te în pace, Bryn Hargreaves. Cu incredibilă tristețe, sunt nevoit să spun că, după 14 luni, l-am găsit în sfârșit pe Bryn”, a punctat fratele fostului sportiv.

A divorțat de soția sa și era suspectat că ar fi avut probleme mentale

Deocamdată, familia sa nu are nici cea mai mică idee despre ce s-a întâmplat cu Bryn Hargreaves. Cu doi ani înainte de dispariția sa, fostul sportiv trecea prin momente grele, divorțând de soția lui de pe atunci, Amy, existând voci care spun că bărbatul suferea de probleme mentale. În plan sportiv, acesta a jucat rugbi la nivel înalt pentru mai multe echipe, la 26 de ani decizând să se reorienteze profesional și să lucreze în industria petrolieră, mutându-se în Statele Unite ale Americii. 
În urmă cu mai bine de un an, fostul rugbist a fost implicat într-un accident cu de mașină, alegându-se cu dureri severe de spate și regăsindu-se în imposibilitatea de a mai conduce. Apoi, în urma dispariției inexplicaible, nici măcar detectivul particular angajat de familie pentru a-i investiga situația nu a reușit să contureze o concluzie, pornind de la ipoteza că ar fi fost răpit. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
val inundatie noroi
image
image
image
image
image
image
Echipa nationala a Spaniei (EPA) jpg
Echipa nationala a Romaniei (Sportpictures) jpg
Toni Kroos (EPA) jpg
image png
Jordan Pickford (X, Twitter) jpeg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Anglia Elvetia, EURO 2024 (EPA) jpg
Toni Kroos (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net